Ovo samo ona može da iznese! Rijana na glavi ponela hit detalj, a dole farmerice od 15.462 dolara

Slavna pevačica je za obilazak šoping centra obukla pantalone sa krznom koje papreno koštaju

  • 1
Rihanna, Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Rijana (33) je nedavno uslikana u Los Anđelesu u jednom šoping centru, a svojom pojavom je privukla pažnju svih prisutnih paparaca.

Naime, slavna pevačica je posetila jednu knjižaru nakon radnog vremena, pa je imala sat vremena rezervisano samo za sebe i za svoju najbolju prijateljicu Melisu za razgledanje naslova knjiga.

Lepotica poreklom sa Barbadosa je tom prilikom nosila ogroman krzneni "Mark Džejkobs" šešir, vintidž "Tom Ford" farmerke sa krznom koje koštaju 15.462 američkih dolara, "običan" beli topić i Fendi torbu od 6,500 dolara.

33-godišnja zvezda je nosila jarko crveni karmin na licu i izgledala je zaista prelepo i upečatljivo, a vidi se i da je uživala u slobodnom vremenu.

Njeni fanovi, koji se nadaju da će pevačica uskoro objaviti novi muzički album, su takođe komentarisali njen izgled:

"Boginja lepote", "Savršena", "Šta je ovo obukla?", "Haha olinjaće se", "Nadam se da nije pravo krzno inače će uskoro biti na meti društva za zaštitu životinja", glasili su komentari fanova, a nove Rijanine fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Podsetimo, Rijana je pre nekoliko meseci priredila online modnu reviju "Savage X Fenty Show" koja se emitovala na Amazonovoj platformi "Prime Video", a zahvaljujući prodaji šminke i donjeg veša pod njenim imenom, ona je trenutno "teška" 600 miliona dolara i nalazi se na listi najbogatijih žena sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA