≫ 

Ko može da poveruje da ima 52 godine? Bivšoj manekenki vetar digao suknju i otkrio čisto savršenstvo

Bivša manekenka je na ulici doživela trenutak sličan kao i Merilin Monro pre mnogo godina

  • 1
Kelly Bensimon Keli Bensimon; Foto: Instagram/Kelly Killoren Bensimon

Bivša manekenka i rijaliti zvezda Keli Bensimon (52) je uvek volela da pokaže rezultate svojih napornih treninga, a sada je slučajno pokazala više nego što je želela.

Naime, ona na Instagramu najčešće objavljuje fotografije na kojima pozira u minijaturnim bikinijima, ali čak i kada želi da se pokrije, to joj ne ide od ruke.

Nju su paparaci ove nedelje uslikali u nezgodnom trenutku tokom šetnje Njujorkom. Iako je nosila suknju ispod kolena, vetar ju je podigao i otkrio njene vitke noge, a prizor nije prošao nezapaženo.

Suknju je jedva pridržala jednom rukom, jer je u drugoj nosila kafu, kako bi sprečila da pokaže puno više nego što je planirala, a sve je prošlo i s osmehom na licu, a fotografije su mnoge podsetile na legendarni trenutak Merilin Monro.

Bensimon se jednom prilikom na svom Instagramu pohvalila kako njena svakodnevna rutina uključuje trčanje od 20 minuta, 30 čučnjeva, 50 trbušnjaka i 10 iskoraka, što se na njoj i te kako vidi.

Ranije ovog meseca, Keli je uslikana dok se na ulici strastveno ljubila s 42-godišnjim Nikom Stefanovim s kojim je u dugogodišnjoj turbulentnoj vezi, a fotografije su objavili strani mediji. Par je raskidao i mirio se mnogo puta, a 2009. godine Benson je uhapšena nakon što ga je navodno udarila.

Ona danas radi kao agentkinja za nekretnine, proslavila se učestvovanjem u rrijaliti šou "Real Housewife Of New York", ali iako više nije deo njega, i dalje ima gomilu obožavatelja koji prate svaki njen korak.

Inače, ona ima dve ćerke Si (23) i Tedi (20) koje su veoma lepe na majku, a otac im je poznati 77-godišnji francuski fotograf Žil bensimon, od koga se Keli razvela 2007. godine i s kojim je provela 10 godina u braku.

Video: Melanija prvi put bez Trampa na putovanju umalo da ostane bez suknje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA