≫ 

"Čudesnoj ženi" ozloglašeni reditelj pretio da će joj uništiti karijeru ako ne bude ćutala

- Džos je rekao kako njega treba da slušaju, a ona treba da ćuti i izgovara svoje rečenice, inače će je u filmu prikazati neverovatno glupom - otkrio je izvor

  • 1
Gal Gadot

Gal Gadot; Foto: Profimedia/Abaca Press

Producent i reditelj Džos Vedon (56) ponovo je glavna tema medija zbog lošeg ponašanja za koje ga optužuje sve više glumaca.

Naime, ovog puta u celu priču uvučena je izraelska glumica Gal Gadot (35) kojoj je, na snimanju filma "Justice League", pretio da će joj uništiti karijeru, tvrdi upućeni izvor.

Kako navode, Vedon ne voli da prima uputstva ni od koga, a slično se ponašao kada su ga Gal Gadot i Džejson Mamoa (41) ispitivali o promenama u scenariju.

Glumica je s rediteljem želela da razgovara o rečenicama koje su po njenom mišljenju bile sporne, a on je zbog toga počeo da preti da će joj uništiti karijeru.

- Džos je rekao kako njega treba da slušaju, a ona treba da ćuti i izgovara svoje rečenice, inače će je u filmu prikazati neverovatno glupom. Takođe, rekao joj je da bi ona samo htela da skače s jednog projekta na drugi i da je puno agresivnija od njenog lika u filmu - rekao je izvor koji je bio na setu.

Podsetimo, glumica Karisma Karpenter (50), najpoznatija po ulozi Kordelije Čejs u serijama "Bafi, ubica vampira" i "Angel", optužila je slavnog reditelja i producenta za zlostavljanje na snimanju navedenih serija, a da slučaj nije jedini potvrdile su i njene koleginice.

Džos Vedon se prvi put pred optužbama našao još prošle godine, kad ga je za toksičnu radnu atmosferu i neprofesionalno ponašanje na setu i maltretiranje kolega prozvao glumac Rej Fišer (33), ali ovo su optužbe koje će puno više uzdrmati njegov status proslavljenog reditelja, koji je radio na više nastavaka "Avengers" sage, a završio je i film "Justice League" umesto Zaka Snajdera.

Nakon što je Karpenter izašla u javnost s ispovešću o zlostavljanju na snimanju navedenih serija, koje nije prestalo ni za vreme njene trudnoće, a kulminiralo je otkazom nakon što se porodila, oglasile su se i druge žene. Glavna zvezda serije, Sara Mišel Gelar (43), Mišel Traktenberg (35), koja je u seriji igrala njenu sestru Daun Samers i Amber Benson (44), koja je u seriji igrala ulogu čarobnice Tare Meklej.

Video: Manijak Vajnstin hrkao tokom izricanja presude, osuđen na 23 godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA