Startovao devojku na protestu, pitao da mu da Instagram, pa se zgranuo kad je ukucala svoje ime

Slavna pevačica se pridružila "Stop Asian Hate" protestima, a s obzirom da je nosilla zaštitnu masku i naočare za sunce, niko je nije prepoznao...

  • 0
Rijana Rijana; Foto: Profimedia

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (33) je ovog ponedeljka učestvovala na protestu "Stop Asian Hate" koji se održavao u Njujorku.

Naime, većina ljudi slavnu pevačicu nije prepoznalo jer je imala masku, kapu i sunčane naočare, ali jedan mladić je tražio da upiše ime svog profila na Instagramu u njegov mobilni telefon kako bi je označio u svojoj objavi, pa je ostao šokiran kada je upisala ime.

Ostao je iznenađen kad je na ekranu ugledao ime Rijana pa je odmah upitao da li je to zaista ona.

Rijana je potvrdila i nasmejala se, a događaj je snimila njena asistentkinja Tina Truong.

Inače, protest se održao kao kulminacija gorućeg problema mržnje prema Azijatima u Americi, a kap koja je prelila čašu bio je nedavni masakr u Atlanti kad je muškarac ubio osam ljudi, od kojih su šest bile žene azijskog porekla.

Podsetimo, Rijana je pre nekoliko meseci priredila online modnu reviju "Savage X Fenty Show" koja se emitovala na Amazonovoj platformi "Prime Video", a zahvaljujući prodaji šminke i donjeg veša pod njenim imenom, ona je trenutno "teška" 600 miliona dolara i nalazi se na listi najbogatijih žena sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA