Điđi Hadid u biciklističkim svesno pokazala svoje mane: Okej je ne biti savršen odmah posle porođaja

- Konačno neko ko ne izgleda "savršeno" odmah posle porođaja, jer je to prosto i nemoguće - glasio je komentar jedne obožavateljke nakon paparaco fotografija na kojima je slavna manekenka

  • 0
NYFW Spring/Summer 2020 - Tommy Hilfiger Bela i Điđi Hadid; Foto: Tanjug/AP

Slavne manekenke Điđi (25) i Bela Hadid (24) su uslikane dok su šetale Điđinu bebu Kai po ulicama Njujorka, a tom prilikom slavna mama je pokazala da itekako ima nesavršenosti nakon porođaja, što je očekivano i normalno.

Naime, slavna manekenka koja se porodila pre nekoliko meseci je obukla uzak sivi šorts u kom je istakla svoje duge noge, ali i celulit na butinama.

Điđi nije želela da krije da je dobila nekoliko kilograma više tokom trudnoće i nije se trudila da izgleda "savršeno" kao pojedine njene koleginice nakon drugog stanja.

Poznate sestre su šetale devojčicu koja je rođena u septembru 2020. godine, a Điđina sestra Bela stalno ističe koliko je ponosna i na mamu i na bebu.

- Konačno neko ko ne izgleda "savršeno" odmah posle porođaja, jer je to prosto i nemoguće - glasio je komentar jedne obožavateljke.

Iako su dani u Njujorku još uvek hladni Điđi se usudila da pomalo razgoliti i prošetala je i u majici kratkih rukava. S druge strane, Bela koja i na snegu nosi kratke topiće, se ovog puta adekvatno obukla - u skladu sa temperaturom.

Fotografije slavnih sestara i bivših Viktorijinih anđela pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA