Može deda da joj bude, predviđali su im fijasko, a Kavali se ne razdvaja od čak 47 godina mlađe Line

Roberto intrigira javnost svojom 47 godina mlađom odabranicom, a iako su im predviđali brzi kraj, oni su i dalje zajedno

  • 19
Roberto Cavalli Kavali, Lina Nilson Roberto i Lina; Foto: Profimedia/Luis Sanchez/Crystal Pictures

Italijanski modni dizajner Roberto Kavali (80) od 2008. godine ljubi Linu Nilson (33) kojoj po godinama može biti deda, a iza sebe ima dva braka u kojima je dobio petoro dece.

Naime, 80-godišnji Roberto intrigira javnost svojom 47 godina mlađom odabranicom, a iako su im predviđali brzi kraj, oni su i dalje zajedno, već 13. godinu za redom.

Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, u vezi je s Linom od 2008. godine, kada je ona imala 20 godina. Mnogi su je nazivali sponzorušom jer je u vezi sa slavnim dizajnerom čije su kreacije prepoznatljivije po životinjskim uzorcima i jer bi joj po godinama mogao biti deda.

Oni se često mogu videti kako uživaju u luksuznim odmorima na jahtama pri čemu ona mami poglede svojim minijaturnim bikinijima i odličnom figurom.

S obzirom na njegove godine, poznati Italijan joj je čista suprotnost sa opuštenom kožom, a šuška se da je, pored godina, njegovo čudno lice rezultat botoksa i još nekih zahvata.

Ranije je imao problema i s hodanjem zbog povrede kolena, ali njegova Lina mu je uvek spremno uskakala u pomoć. Šuškalo se da će par izgovoriti sudbonosno da, ali to se još nije dogodilo.

Poznato je i kako Kavali daruje svojoj dragoj luksuzne poklone. Jednom joj je poklonio ostrvo u Švedskoj. Inače, dizajner iza sebe ima dva braka u kojima je dobio petoro dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    10. april 2021 | 05:47

    Nisu oni zajedno. Nije to deda smuvao. Nije to ljubav. To je prosto Trgovina.

  • Na

    10. april 2021 | 01:51

    Ovim slikama najlepsi je nemacki ovcar...

  • ID

    10. april 2021 | 00:42

    uh ovo treba izdrzati.....ali ostrvo je ostrvo....a deda...uh treba izdrzati...al ostrvo....ma kakvi ne mogu, hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA