Šetnja je izgledala romantično, sve dok nevaljalom mužu Hajdi Klum ruka nije "skliznula" malo niže

Manekenka uživa u ljbavi sa 16 godina mlađim Tomom

  • 0
Hajdi,Klum, Tom Kaulitz Hajdi Klum i Tom Kaulic; Foto: Tanjug/AP

Nemačka manekenka Hajdi Klum (47) je uslikana sa svojim 16 godina mlađim suprugom Tomom Kaulicem (31) na plaži u blizini Los Anđelesa, a tom prilikom njih dvoje su bili veoma bliski i sve vreme su razmenjivali poljupce i zagrljaje.

Naime, čini se da je par zaljubljen isto kao i prvog dana, a Tom je iskoristio priliku da svoju suprugu javno pomiluje po zadnjici, što je izazvalo pažnju paparaca, koji su brzo uslikali trenutak.

Hajdi je tom prilikom nosila crnu trenerku i široki šešir, dok je Tom nosio crnu trenerku i belu majicu kratkih rukava.

Manekenka je u ruci nosila kafu za poneti, dok je na očima imala naočare za sunce, a oboje su bili veoma opušteni i uživali su u sunčanom danu i društvu jedno drugog.

Sa sobom su poveli i kućnog ljubimca, koji ih je sve vreme pratio u šetnji.

"Preslatki", "Kakav par", "Savršeni", "Hahah koristi priliku da je izvaćari pred svima", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, Hajdi i Tom u braku su od 2019. godine, sudbonosno "da" izgovorili su u jednoj kapeli za venčavanje, u okviru suda na Beverli Hilsu, koji je udaljen 20 minuta od njihove kuće u kojoj žive.  Tom je inače član muzičkog benda "Tokio Hotel" koji je pre 15 godina bio izuzetno popularan širom sveta i u Srbiji. 

Devojčice tada nisu mogle da se odluče da li su zaljubljene u Toma ili u njegovog brata blizanca Bila Kaulica, a pesma koja ih je proslavila jeste "Monsoon".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA