≫ 

Preminuo slavni reper DMX nakon srčanog udara koji je doživeo usled navodnog predoziranja

Reper je danima bio u teškom stanju

  • 18
DMX reper

Foto: Profimedia

Slavni reper Erl Simons, poznatiji kao DMX, preminuo je u 51. godini nakon što je hospitalizovan zbog srčanog udara, navodi se u saopštenju reperove porodice.

Reper je bio u teškom stanju u njujorškoj bolnici nakon što se 2. aprila, kako naovde svetski mediji, predozirao, usled čega je imao srčani udar.

DMX je tada pokazivao "neke moždane aktivnosti", ali je bio u "vegetativnom stanju", kako je njegovo stanje bilo bolje, ubrzo je skinut s aparata za održavanje u životu i disao je samostalno.

Međutim, slavni reper je nažalost preminuo, a njegov avokat Marej Ričmen istakao je da ne zna sa sigurnošću da li se slavni reper predozirao.

DMX od detinjstva pati od astme, a ranije je bio hospitalizovan zbog drugih zdravstvenih problema, kao i zbog zavisnosti o kreku, koja je počela, kako je rakao, kada je imao 14 godina. U centar za zavisnost prijvio se 2019. godine, zbog čega je otkazao seriju emisija.

Odrastao je u Njujorku, 1992. godine potpisao ugovor s diskografskom kućom "Columbia Records", pa je sarađivao sa slavnim reperima poput Džej Zija, Dža Rula i drugih.

Glumio je i u filmovima poput "Romeo mora da umre" i "Od kolevke pa do groba", a njegovi najveći hitovi su pesme "Party Up Up In Here", "X Gon' Give It to Ya", "Who We Be" i mnoge druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • real no

    9. april 2021 | 19:26

    R.I.P.Ruff riders

  • Milos

    9. april 2021 | 19:23

    Ubila ga tajna sluzba, isto kao i sto su ga skinuli sa scene i uklonili iz muzicke industrije. Previse je znao i previse je blebetao! Pogotovu o okultistima i tajnim drustvima koje drze konce u svegu muzike. Procitejte malo vise o tome.

  • rade

    9. april 2021 | 19:04

    Preziveo sve i svasta pa umre u 50oj od predpziranja. E zivote.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA