Ljubav čini čuda: Glumac je zbog 31 godinu mlađe plesačice u 63. odlučio da prvi put postane otac

- Bili smo u teretani , video sam je nasuprot pune dvorane i otišao sam do nje i započeo razgovor - otkrio je glumac kako je upoznao svoju voljenu suprugu

  • 3
Džef Goldblum, Jeff Goldblum Emilie Livingston Foto: ImagePressAgency/face to face / Face to Face / Profimedia

Zvezda filma "Park iz doba Jure" Džef Goldblum (68) skrasio se tek u kasnijim godinama života, a svoje prvo dete je dobio u 63. godini.

Naime, popularni glumac je prvo bio veoma tajnovit o svom braku sa mlađom suprugom Emili Livingston, ali onda više nije mogao da krije koliko je srećan.

Glumac i muzičar iza sebe ima dva kratka braka iz 80-ih godina, a plesačicu i bivšu gimnastičarku, koja se takmičila na Olimpijskim igrama, Emili je upoznao 2011. godine i ona je 31 godinu mlađa od njega.

Venčali su se 2014. godine i tada je Goldblum progovorio o njihovom upoznavanju, pa je istakao da ga je ljubav prema Livingston celog obuzela.

- Bili smo u teretani "Equinox" na Sanset Bulevaru. Video sam je nasuprot pune dvorane i otišao sam do nje i započeo razgovor - ispričao je glumac koji se zaljubio na prvi pogled.

Supružnici su 2015. godine dobili sina Čarlija Oušna. Džef se srećnom vešću da je u 63. godini prvi put postao otac pohvalio na Instagramu, a posebno ga je obradovalo što mu je dete rođeno 4. jula, odnosno na važan američki praznik Dan nezavisnosti.

Pre toga Džef nikada nije mislio da će imati decu što je svojevremeno otvoreno priznao.

- Nikad nisam bio posebno strastven oko očinstva i nisam to predviđao za sebe. Nemam nećake i nećakinje, nikad pre nisam video nečiji porođaj - ispričao je.

U ranijim brakovima o tome nije ozbiljno razgovarao sa suprugama. Naime, šest godina je bio oženjen koleginicom Patrisijom Gol (75) i tri godine sa zvezdom filma "Thelma i Louise" Ginom Dejvis (65).

- Uvek sam mislio da je dobro što nemam nikakve drame s decom - priznao je Goldlum. Ali onda mu se dogodila velika ljubav s Emilijom s kojom je godinu dana raspravljao oko roditeljstva.

- Razgovarali smo o tome s mojim terapeutom, otišli smo kod njega zajedno i nakon godinu dana premišljanja rekao sam: "Ovo nekako zvuči dobro, venčajmo se i imajmo decu"- prisetio se glumac.

Njegova sreća je bila još veća kada su 2017. dobili ćerku River Džo i glumac često ističe da su deca blagoslov kao i njegova supruga. Iako Goldblum još ima dosta glumačkih angažmana, trudi se da bude pažljiv otac i obožava slobodne trenutke u kojima može da se posveti sinu i ćerki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA