Nerealna transformacija Oskarovca: Od isklesanog Gladijatora do zapuštenog pivskog stomaka

Osim glumačke karijere po kojoj je uveliko prepoznatljiv, Krou je i muzičar, a iza sebe ima i nekoliko albuma

  • 2
Rasel Krou, Russell Crowe Rasel Krou; Foto: Profimedia/LE FLOCH/Sipa Press

Glumac Rasel Krou (57) je 7. aprila proslavio 57. rođendan. Osim glumačke karijere po kojoj je uveliko prepoznatljiv, Krou je i muzičar, a iza sebe ima i nekoliko albuma.

Ipak najpoznatiji je po svojim filmskim ulogama, najviše po onoj u filmu "Gladijator" zbog koje je osvojio filmski svet. 2000. godine dobio je i Oskara za glavnu mušku ulogu, dok je 1999. i 2001. za filmove "The Insider" i  "A Beautiful Bind" takođe bio nominovan za Oskara.

Prati ga reputacija glumca koji lako plane. U razdoblju od 1999. do 2005. nekoliko puta se našao u problemu sa zakonom. Svađao se ispred jednog australijskog hotela, javno izvređao reditelja Malkolma Gerijera, potukao se s biznismenom Erikom Votsonom i telefonom gađao policajca u Njujorku.

Zbog incidenta s policajcem Koru je morao da plati veliku odštetu. Od 2003. do 2018. godine bio je u braku s glumicom Danijel Spenser (51). S njom ima dva sina, Čarlsa (17) i Tenisona (14).

Nedavno je uslikan kako igra tenis s 26 godina mlađom devojkom Britni Teriot (30). Poslednjih godina Koru se jako opustio, dobio je višak kilograma, koje se ni ne trudi da sakrije, dok mu je brada zapuštenija i duža.

Priprema uloge za film "Besan" jedan je od razloga zašto se zapustio toliko, ali čini se da mu to ni ne smeta. Tokom gostovanja u emisiji Dejvida Letermana 2010. rekao je da je 36 godina pušio preko 60 cigareta dnevno.

Oskarovac voli i sport, pogotovo australijski ragbi, kog često odlazi i da gleda. Uz to voli i kriket, a veliki je navijač fudbalskog kluba "Leedsa" iz Engleske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    12. april 2021 | 01:48

    Pa nije bio profi kao stalone i svarc... A i 57 godina, nije momak.. Dobar je glumac swakako

  • Bhm

    12. april 2021 | 17:08

    Kome smeta moze slobodno da mu ga iskleše....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA