≫ 

Kajli kritikuju zbog paparaco fotki: "Guza joj se ispumpala, a obline je na Instagramu zaboravila"

Kajli nema ni traga od zanosnih oblina, pa se našla na meti kritika da preteruje sa Fotošopom

  • 3
Kajli Džener Foto: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu, Kajli Džener, novim paparaco fotkama izazvala je lavinu reakcija, a svi komentarišu da ne izgleda ni približno osobi sa Instagrama.

Kajli je uslikana prilikom dolaska u retoran gde je večerala sa prijateljem, a tom prilikom na sebi je imala široke svetle farmerke, srebrnu majicu koju je uparila sa takođe srebrnim sandalama i malom torbicom u istoj nijansi.

Kada su "zasevali" blicevi Kajli je pokušala da pokrije lice rukom, a svima je za oko zapala njena figura i izgled u kombinaciji koja ne ističe njene atribute, već deluje kao da ih i nema.

Na fotografijama Kajli nema ni traga od zanosnih oblina, a su mnogi zapazili da izgleda kao da joj se ogromna guza "ispumpala", pa se našla na meti kritika da preteruje sa Fotošopom, pa je druga osoba na paparaco fotografijama i na Instagramu.

"Niko joj nije rekao da je kod kuće zaboravila obline i guzu?", "Gde je Kajli Džener sa Instagrama?", "Ona uopšte ne liči na sebe, slatka je svakako, ali kakva razlika", "Ovako izgleda kad Kajli Džener naručiš preko interneta na osnovu slike", "Guza joj se ispumpala", "Meni izgleda odlično, devojka je u široj garderobi, saberite se", neki su od komentara.

Podsetimo, Kajli je nedavno donirala 500.000 dolara dečjoj bolnici "Monroe Carell Jr." u Vanderbiltu u blizini Nešvila u državi Tenesi, a novac je za izgradnji prostora za pacijente, tačnije decu koja boluju od kancera, a prostor će se zvati "Hey I’m Here For You Teen Lounge".

Kako Kajli Džener izgleda na paparaco fotografijama bez Fotošopa, a kako na Instagramu, pogledajte u galeriji u nastavku, pa uporedite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RoBot

    11. april 2021 | 14:57

    E bas ste neki, sad mora opet kod hirurga

  • Перагеније

    11. april 2021 | 19:25

    Шта има од школе?... Слутим да би се уклопила на журкама код студењака.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA