≫ 

Skroz prirodna i tako lepa! Fotke zbog kojih Beli Hadid i žene poručuju da su "opsednute njome"

"Opsednuta sam tobom", "Obožavam tvoj osmeh", "Kakvo telo", "Anđele, sijaš", "Kraljice", "Prezgodna si", glasili su komentari fanova

  • 3
Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP/MTV

Američka manekenka Bela Hadid (24) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima je pozirala u interesantnom bikiniju, u kom je istakla svoju fantastičnu figuru i "zapalila internet". 

Naime, slavna manekenka je pozirala u braon gaćicama i braon topiću, a na glavi je imala crveni šešir sa zlatnim rubovima.

Ona je uživala u sunčanom vremenu na plaži, ali nije otkrila na kojoj tropskoj destinaciji se nalazi. Prikupila je više od 2 miliona lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 40,4 miliona pratilaca.

"Opsednuta sam tobom", "Obožavam tvoj osmeh", "Kakvo telo", "Anđele, sijaš", "Kraljice", "Prezgodna si", glasili su komentari fanova.

Na telu je imala dosta nakita i nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, 24-godišnja Bela je otvoreno progovorila o lajmskoj bolesti sa kojom se godinama bori, ali i neprijatnim simptomima sa kojima svakodnevno živi.

Ona je tom prilikom sa svojim pratiocima podelila da se gotovo svakog dana suočava sa nizom neprijatnih simptoma poput aritmije srca, promenama raspoloženja, bolom u zglobovima, mučninom, nesanicom, glavoboljom, teskobom i zbunjenošću.

- Ovo svakodnevno trpimo. Bez leka. Svaki dan sam umela da osetim i po desetak ovih simptoma i to od svoje 14. godine. Sve je postalo još teže kada sam napunila 18 - napisala je.

Zbog lajmske bolesti odustala je od profesionalnog bavljenja jahanjem.

- To je toliko uticalo na moje pamćenje da iznenada više nisam znala kako da se dovezem od Malibua do Santa Monike u kojoj sam živela. Nisam mogla ni da jašem. Bilo mi je jako loše. Morala sam čak i da prodam konja jer nisam mogla o njemu da se brinem - zaključila je ona.

Video: Uspavana lepotice bez trunke šminke na sebi: Kako Bela Hadid zapravo izgleda

(Teloegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA