≫ 

Ko bi rekao da je sin finog Toma Henksa ovako nevaljao? U spotu glavom udara u žensku zadnjicu

Sin Oskarovca Toma Henksa je objavio tizer za muzički spot za njegovu novu rep pesmu pod nazivom "White Boy Summer" koja je izazvala razžličite komentare u javnosti

  • 1
Tom, Chet Hanks Tom, Rita i Čet; Foto: Profimedia

Sin Oskarovca Toma Henksa, Čet Henks (30) je objavio tizer za muzički spot za njegovu novu rep pesmu pod nazivom "White Boy Summer".

U video snimku se vidi kako reper više puta udara glavom u žensku zadnjicu, što je izazvalo različite komentare njegovih pratilaca.

Iako su kritičari pesmu ocenili kao rasističku, Čet nije odbio da objavi deo melodije i najavu za video snimak uz pesmu.

- Da li da izbacim video u utorak ili da čekam do petka? "White Boy Summer" izlazi definitivno - napisao je Čet na Instagramu.

On će objaviti novi muzički spot u sred skandala koji ga je zadesio.

Naime, Čet je nedavno progovorio prvi put u javnosti nakon što je njegova bivša devojka Kijana Parker zatražila njegovu zabranu prilaska zbog navodnog zlostavljanja u vezi.

Čet je na svom Instagram profilu objavio dužu izjavu demantujući tvrdnje o zlostavljanju. On je rekao da njegova bivša devojka samo pokušava da izvuče novac od njega.

- Upozoren sam da će se uskoro pokrenuti priča za koju sam znao da dolazi već mesecima, a to je samo opaki pokušaj da se od mene iznudi novac i da se izvrši atentat na moj karakter - napisao je Čet na Instagramu.

Nedavno, Henks je podneo civilnu tužbu protiv Parkerove tvrdeći da je od njega ukrala novac "kako bi platila putne troškove za nju i njenog prijatelja", kao i da je koristila njegovu kreditnu karticu kako bi platila stanarinu koja košta više od 5.000 američkih dolara".

Henksov advokat Marti Singer se oglasio nakon skandala:

- Dan nakon što se Čet Henks sukobio sa Kijanom Parker oko krađe novca sa njegovog računa, Parkerova se pojavila u pratnji ogromnog muškarca koji je nosio pištolj i napala je Četa sa nožem zbog čega je obilno krvario. Sve se nalazi na video snimku koji govori celu priču. Njene tvrdnje o zlostavljanju su potpuno lažne, izmišljene i prava fikcija - zaključio je advokat.

Video: Sara Jo grmi u kupaćem dok tverkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    13. april 2021 | 04:34

    fini tom henks??? jel to onaj pedofil koji nije izlazio sa pedofilskog ostrva epstajna???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA