Vest o kojoj bruje svetski mediji! Dženifer Aniston u 53. godini postaje majka?

- Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi vest da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju - otkrio je izvor

  • 6
Jennifer Aniston, Dženifer Aniston Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Dženifer Aniston (52) je vrhunac slave doživela u seriji "Prijatelji" tumačeći kultni lik Rejčel Grin. Posle dugogodišnje pauze ekipa će se ponovo okupiti i snimiti specijal epizodu, a fanovi jedva čekaju da ih ponovo vide na malim ekranima.

Izvor blizak glumici je za magazin "Closer" rekao da je Dženifer tom prilikom obradovala svoje kolege vešću da će postati majka. Aniston je posle dva razvoda odlučila da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu "Casa Hogar Sion" u Meksiku.

Naime, glumica je dugi niz godina finansijski pomagala sirotište i odlučila je da usvoji devojčicu. Finalizacija usvajanja se očekuje u junu ove godine.

- Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi vest da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju - rekao je izvor.

- Provodili su skoro svaki budni sat zajedno tokom čitave jedne decenije, preživeli su sve detalje života jedni drugih i podržavali se međusobno tokom svih teških vremena, uključujući i Kortninu borbu da postane majka i Dženiferin bolan razvod od Breda Pita - dodao je izvor.

- Znajući koliko su oni oduvek želeli ovo za Dženifer  je učinilo saopštavanje vesti još stresnijim za nju, ali je ipak želela da sa njima podeli srećne trenutke i da proslave prekretnicu u njenom životu - dodao je izvor.

- Svi su bili presrećni kada im je rekla novosti i dali su joj poneki roditeljski savet, za koje je ona rekla da će ih rado prihvatiti - dodao je izvor.

Početkom 2011. godine, pre nego što se Dženifer udala za glumca Džastina Turoa, pričalo se da planira da usvoji dete iz sirotišta u Meksiku sa kojim je bila stalno u kontaktu i finansijski pomagala.

Iako je pre 10 godina demantovala priče da usavaja dete, izvor kaže da ju je glumica Kortni Koks podržavala u procesu usvajanja koji sad već traje preko godinu dana.

- Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lepu vest podelila sa svojim kolegama i prijateljima - zaključio je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    13. april 2021 | 11:25

    Napisali ste tako kao da ce da se ona porodi. Sto nije ranije usvojila? Mnoge holivudske glumice jesu.

  • Ljubav

    13. april 2021 | 11:13

    Nek je srecno i Bogom blagosloveno

  • 534

    13. april 2021 | 11:55

    Nije to ništa. Ja u 53 postao deda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA