Pomirenje ili prijateljstvo? Irina i Bredli ponovo uslikani sa ćerkicom, deluju kao srećna porodica

Bivši supružnici su bili u opuštenom izdanju i oboje su nosili crne zaštitne maske, dok devojčica nije imala ništa na licu

  • 0
Bradley Cooper, Irina Shayk

Bredli i Irina; Foto: Profimedia

Američki glumac Bredli Kuper (45) i ruska manekenka Irina Šajk (35) su već nekoliko puta u poslednjih par meseci uslikani tokom zajedničke šetnje sa njihovom ćerkom Leom De Senom na ulicama Njujorka, a to je podgrejalo glasine o njihovom pomirenju.

Naime, njih troje su išli u jednu dečju prodavnicu odeće gde su poveli svoju ćerkicu da kupi garderobu, a tamo su proveli pola sata. Svo toje su bili vidno raspoloženi i nisu marili za znatiželjne poglede prolaznika i paparaca.

Bivši supružnici su bili u opuštenom izdanju i oboje su nosili crne zaštitne maske, dok devojčica nije imala ništa na licu.

Lea je nosila "Versace" odevnu kombinaciju, dok je Bredli obukao "Muhamed Ali" jaknicu, a Irina je pažnju prisutnih privlačila u crvenom kaputu sa crnim krznom i u svetlim farmerkama.

Iako je porodična šetlja mnoge zaintrigirala, a pojedini bruje o njihovom mogućem pomirenju, drugi ipak smatraju da su posle kraha veze ostali samo dobri prijatelji, zbog ćerkice.

Podsetimo, Irina i Bredli su svoju vezu započeli 2016. godine, a ona se završila nakon četri godine, tačnije u junu 2019. godine. Kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je pevačica Lejdi Gaga i Bredlijeva nevera.

Međutim, Irina je prošle godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

- Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA