Glumac je sreću našao s 30 godina mlađim komičarem čiji je otac njegovo godište

- Bože. Spenser i ja smo ušli u prostoriju kao dvoje ljudi, potpisali se u knjigu i izašli kao jedan. Neverovatno - napisao je fraj na Tviteru

  • 7
Stephen Fry, Elliott Spencer

Stivenj Fraj i Eliot Spenser; Foto: Twitter/@stephenfry

Stiven Fraj i Eliot Spenser su u braku od 2015. godine, a dve godine pre nego što su se venčali, Fraj je pokušao da oduzme sebi život jer nije mogao da se nosi s predrasudama o gej ljudima.

Naime, britanski glumac i voditelj Stiven Fraj (63) već je više od šest godina u srećnom braku sa stend-ap komičarem Eliotom Spenserom, koji je od njega mlađi čak 30 godina.

Venčali su se u januaru 2015. godine u Londonu, samo deset dana nakon što su objavili veridbu, a započeli su vezu prethodnog leta.

- Bože. Spenser i ja smo ušli u prostoriju kao dvoje ljudi, potpisali se u knjigu i izašli kao jedan. Neverovatno - napisao je Fraj na svom Tviteru nakon venčanja.

Stivenovi prijatelji tada su za medije rekli kako ga je Eliot izvukao iz depresije s kojom se godinama borio i zbog koje je jednom prilikom pokušao da oduzme sebi život.

Glumac je 2013. u intervjuu za "Independent" priznao kako je godinu dana ranije popio šaku tableta i jako puno votke jer više nije mogao da se nosi s brojnim predrasudama o gej ljudima s kojima se susreo tokom snimanja svog dokumentarca "Stephen Fry - Out There", ali i ranije u životu. Na sreću, u njegovoj hotelskoj sobi onesveštenog ga je pronašao jedan od producenata i pozvao hitnu pomoć, a Fraj je završio s četiri slomljena rebra.

Godinu dana nakon šokantnog priznanja upoznao je svog sadašnjeg supruga, a zanimljivo je da je Spenserov otac Stivenovo godište.

Osim u borbi s depresijom i bipolarnim poremećajem, koji su mu dijagnostikovani, mladi komičar glumcu je pomogao i da se kloni kokaina o kom je godinama bio zavisan i o čemu je progovorio u svojoj autobiografiji "More Fool Me".

- Na beli prah trošio sam ogromne svote novca. Znam koliko je to glupo, ali znam i bolje osobe od mene koje su bile na istom tom putu - priznao je Fraj, a otkrio je i kako je jednom prilikom šmrkao kokain u Bakingemskoj palati, što je šokiralo i kraljicu Elizabetu II.

Sa suprugom Eliotom slobodno vreme sada provodi u obilaženju izložbi jer su oboje ljubitelji umetnosti i putujući širom sveta, što komičar koristi i kako bi razvio i promovisao svoje fotografske veštine na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA