≫ 

Ko je zgodni frajer koji šeta psa Megan Markl dok je princ Hari u Engleskoj?

- Njena majka Dorija insistirala je na tome da Megan ostane u Americi i podrži Harija iz daleka - otkrio je izvor

  • 3
Princ Hari, Megan Markl

Megan Markl i princ Hari; Foto: Profimedia

Princ Hari se u nedelju vratio u Veliku Britaniju prvi put otkako se sa suprugom Megan Markl i njihovim sinom Arčijem preselio u SAD.

Naime, povod njegovog povratka kući bila je sahrana njegovog dede princa Filipa, koji je preminuo u 100. godini i koji će se održati u subotu 17. aprila. Princ je u London doputovao sam, a Megan i Arči ostali su u Santa Barbari.

I dok je Hari kilometrima daleko od svog novog doma, njegova i Meganina labradorka Pula viđena je u šetnji s nepoznatim zgodnim frajerom.

Radi se o telohranitelju koga je par angažovao u SAD-u, a iako je uspeo da privuče pažnju paparaca, njegov je identitet još uvek nepoznat, kao i njegov ljubavni status koji je zainteresovao mnoge nakon što su fotke procurile u javnost.

Megan i Hari su se u intervjuu s Oprom Vinfri požalili kako ih je kraljevska porodica početkom 2020. godine ostavila bez osiguranja jer su se odrekli kraljevskih dužnosti, zbog čega su bili prisiljeni da prihvate milionske ugovore sa striming servisima "Netflix" i "Spotify" kako bi mogli da zašte sebe i svog sina.

Čini se da su taj problem rešili, a saznalo se i zašto je Megan ostala u SAD-u.

Strani mediji prvo su pisali da nije išla s Harijem jer po preporuci doktora ne sme da putuje i mora da miruje zbog trudnoće, ali njeni prijatelji zatim su naveli drugačije razloge njenog nedolaska na poslednji ispraćaj princa Filipa.

- Njena majka Dorija insistirala je na tome da Megan ostane u Americi i podrži Harija iz daleka. I ona se vrlo zaštitnički odnosi prema svojoj ćerki i ne želi da gleda kako rizikuje sopstveno zdravlje. Stres je poslednje što bi joj trenutno trebalo. A Megan je rekla i kako smatra da bi njeno prisustvo na poslednjem ispraćaju princa Filipa zasženilo ceo događaj i da to što ona ne dolazi neće promeniti njen odnos s kraljicom Elizabetom -rekli su njeni prijatelji koji su želeli da ostanu anonimni, a istakli su i kako je Megan s Filipom imala poseban odnos i da ga je obožavala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA