≫ 

Trudnoća nije jedini razlog što Megan ne ide na sahranu princa Filipa: Konačno se oglasila

Ne želim da budem u centru pažnje tog dana, poručila je supruga princa Harija

  • 5
Meghan Markle Megan Markl, Prince Harry Princ Hari Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka glumica Megan Markl, supruga britanskog princa Harija, izjavila je da neće ići na sahranu princa Filipa, supruga kraljice Elizabete Druge i dede njenog supruga, kako ne bi bila u centru pažnje tog dana.

Megan se prijateljima poverila da je obožavala princa Filipa i da mu se divila.

Kako prenosi Dejli mejl, Megan veruje da je odlazak dedi na sahranu prilika da se Hari pomiri s porodicom, pre svih s ocem, princom Čarlsom, i bratom princom Vilijamom.

Uz to, ona je u drugom stanju i doktor joj je savetovao da je bolje da ne putuje avionom. Veruje se da je Megan glavni krivac i da je nagovorila Harija da napusti porodicu i preseli se prvo u Kanadu, pa u Kaliforniju.

Par ima sina Arčija i očekuje drugo dete. U nedavnom intervjuu voditeljki Opri Vinfri par je otkrio da je imao problema sa rasizmom na dvoru. Majka Megan Markl je Afroamerikanka, a otac je beli Amerikanac.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vm

    14. april 2021 | 09:25

    Sirotica kako misli da gde god se pojavi ONA će biti u centru pažnje. Pa je još i fina i neće da dođe na sahranu da ne bi privukla pažnju. Egomanijak.

  • Miki

    14. april 2021 | 09:02

    Zene su kroz istoriju rusile kraljevstva preko one stvari kao i dan danas, sta zena moze da ucini sa naivnim muskarcem to je cudo jedno...posvadjati bracu, princeve i odvojiti princa od kraljevstva...kako se sebi to dozvolio ne znam

  • MI6

    14. april 2021 | 09:17

    Ako bude i dalje nastavila ovako ne gine joj *tunel* scenario.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA