≫ 

Bivša devojka od sina Toma Henksa traži odštetu od milion dolara! Tužbu podnela pre 2 dana

- Ovde se radi o nasilju u okviru odnosa između muškarca i žene, muškarca koji je mentalno i fizički ugnjetavao Kijanu Parker - rekao je Kijanin advokat Kevin Murej

  • 3
Tom, Chet Hanks

Tom, Rita i Čet; Foto: Profimedia

Bivša devojka Tom Henskovog sina, Četa Henksa (30), Kijana Parker ga je tužila za milion dolara tvrdeći da ju je fizički i verbalno maltretirao tokom njihove veze, koja je trajala skoro dve godine.

Naime, Kijanini advokati su optužili 30-godišnjeg Četa da je pokazao porodično nasilje nekoliko puta u toku veze, pa su najavili tužbu tokom konferencije za štampu u Teksasu.

- Ovde se radi o nasilju u okviru odnosa između muškarca i žene, muškarca koji je mentalno i fizički ugnjetavao Kijanu Parker - rekao je njen advokat Kevin Murej.

Tužba koja je podneta u ponedeljak u okrugu Fort Bend, opisuje nekoliko navodnih incidenata zlostavljanja, uključujući tuču 8. januara zbog koje je Parkerova zatražila zabranu prilaska Henksu, koja je odobrena kasnije tog meseca.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju u martu 2019. godine, a počeli su da žive zajedno otprilike godinu dana kasnije, piše u sudskim dokumentima.

Pre dve nedelje procurio je video snimak u javnosti na kom se vidi da su se Henks i Parker svađali u njihovom domu u Teksasu. U video klipu Henks je usnimio sebe dok hoda kroz kuću sa posekotinom na svom čelu.

- Upozoren sam da će se uskoro pokrenuti priča za koju sam znao da dolazi već mesecima, a to je samo opaki pokušaj da se od mene iznudi novac i da se izvrši atentat na moj karakter - napisao je Čet na Instagramu tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TOLE

    14. april 2021 | 11:37

    Jos jedna od mnogih sponzica, ako ti tip nije valjao, sto ga nisi odmah sutirala, fora providna kao bistra voda.

  • pele

    14. april 2021 | 14:36

    Ne razumem pa to je samo veza mogla je da ode u svakom momentu

  • Sibin

    14. april 2021 | 22:16

    Jadna su ovakva stvorenja,pojedine zene misle da su beli medvedi!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA