Ćerka slavnog Miča pozirala za "Plejboj" i upisala se u istoriju: Ne izgleda onako kako zamišljate

Hejli Haselhof je prva plus-sajz manekenka koja se slikala za naslovnicu "Plejboja"

  • 0
David Hasselhoff, David Haselhof

Dejvid Haselhof; Foto: Profimedia/Collection ChristopheL/AFP

Mlađa ćerka američkog glumca Dejvida Haselhofa, 28-godišnja Hejli, upisala se u istoriju kao prva plus-sajz manekenka koja je završila na naslovnici časopisa "Plejboj".

Naime, naslovnicu nemačkog izdanja časopisa objavila je i na svom Instagramu, gde je istakla kako je privilegovana dobijenom prilikom, a za medije je otkrila i šta o tome misli njen otac.

- Moj tata me podržava u svim odlukama koje radim u svojoj karijeri. Moji mama i tata uvek su me podržavali u svemu što sam radila - rekla je za "Daily Mail".

- Ja sam u modnoj industriji od svoje 14. godine i od tada sam model s oblinama. Kada vide gde sam danas, moji roditelji su jako ponosni na mene i veruju u moje odluke, kao i ja u njihove - dodala je.

Hejlina mama je Dejvidova bivša supruga Pamela Bač, s kojom je bio u braku od 1989. do 2006. godine, a zajedno imaju i 30-godišnju ćerku Tejlor En, koja je odigrala važnu ulogu u očevom skandalu koji mu je zamalo uništio karijeru.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

 

Naime, 2007. godine internetom je kružio snimak pripitog Haselhofa koju je snimila upravo Tejlor En, a Dejvid je kasnije objasnio da je ćerka snimila taj video kako bi mogao da vidim kako se ponašam pod uticajem alkohola i da je namerno objavljen.

Zbog snimka je glumac tada izgubio pravo da viđa obe ćerke, koje su još bile maloletne. Dve godine kasnije Haselhof je preko svog advokata poručio da se leči od alkoholizma i kasnije se ponovno ujedinio s ćerkama.

Haselhof, koji se proslavio kao Mič u seriji "Čuvari plaže", danas je u srećnom braku s 27 godina mlađom imenjakinjom svoje ćerke, Hejli Roberts, s kojom se venčao 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA