≫ 

Kajli uklopila odeću sa privatnim avionom od 72 miliona $: Istakla grudi, a svuda su njeni inicijali

Avion se zove "Kylie Air", svuda su personalizvani detalji, pa čak i salvete imaju njene iniciajle

  • 1
Kajli Džener Foto: Instagram/kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu, Kajli Džener, pozirala je u privatnom avionu vrednom 72 miliona dolara, a detalji iz Kajline letelice izazvali su veliku pažnju javnosti.

Kajli je čak svoju garderobu uparila sa belim sedištima u avionu na kojima su tamnijom bojom njeni iniciajli "KJ". Avion se zove "Kylie Air", svuda su personalizvani detalji, pa čak i salvete imaju njene iniciajle.

No, Kajli ne bi bila Kajli da nije pokazala i svoje zanosno telo u belom pletenom kombinezonu preko kog je imala sako u istoj boji. Ona je raskopčala sako i svoje bujno poprsje isturila u prvi plan.

- To je biznis - napisala je Kajli, a bivši dečko njene sestre Kortni Kardašijan, Skot Disik u komnetraima napisao joj će mu je " za biznis motivacija privatni avion".

"Vau kakav avion", "Kajli u velikom stilu pokazuje grudi u svom privatnom avionu", "Ima se, pa joj se može da uklopi odeću uz unutrašnjost aviona", "Sad imam želju da započnem neki privatni biznis", "Ona u ovom avionu ima sve da preživi smak sveta", neki su od komentara.

Kajline fotografije iz aviona "Kyle Air" sa kojim je uklopila i odevnu kombinaciju, ali i još neka izdanja najmlađe milijarderke na svetu, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Tvdri da nema nijedu operaciju, a milionima je tiha patnja: Ovako Kajli trenira i prava je bomba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA