Sad je, stvarno, gotovo: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez zvanično saopštili da su raskinuli veridbu

- Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati - piše u zajedničkoj objavi para

  • 0
Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez ; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez (51) i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez (45) sada su, zaista, okončali svoju veridbu nakon što su dva puta otkazali venčanje zbog pandemije korona virusa.

Naime, Džen i Aleks potvrdili su da od sada svako ide svojim putem.

Njih dvoje su vest otkrili u ekskluzivnoj zajedničkoj izjavi za "Today":

- Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugog na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku - piše u zvaničnoj objavi za medije.

Ova vest je prvi put kružila u martu ove godine kada su američki mediji tvrdili da su otkazali veridbu, ali više izvora je tada reklo da njih dvoje "nikada nisu zvanično raskinuli" i da su i dalje bili zajedno.

 - Svi navodi su netačni, radimo na nekim stvarima - rekli su tada Džej Lo i Arod.

Podsetimo, Dženifer i Aleks su vest o veridbi na Bahamima objavili 2019. godine, nakon dve godine veze. Venčanje su odlagali već dva puta, a pevačica je o toj temi javno progovorila pre nekoliko meseci.

- Morali smo da otkažemo venčanje zbog korone i karantina. Zapravo smo to već dva puta učinili, samo što ljudi to ne znaju - izjavila je Dženifer i otkrila da su nekoliko puta posetili terapeuta i da je to pomoglo njihovoj vezi tokom teškog razdoblja.

Za sad nije poznato kada su počele nevolje u njihovom raju, ali glasine o raskidu dolaze nakon šuškanja da je Aleks nešto imao sa zvezdom "Southern Charma" Medison Le Kroj, no on je tada te priče demantovao. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA