"Stisnula sam tajanstveno dugme u kući Toma Kruza, nisam mogla da verujem šta se posle toga desilo"

- Bila sam pored kamina i ugledala točkić ispod njega. Pomislila sam: "Za šta je ovaj točkić, čemu služi?", pa sam pritisnula, jer sam mislila da će se dogoditi nešto zanimljivo - otkrila je američka glumica i nasmejala gledaoce

  • 0
Kyra Sedgwick Kira Sedžvik; Foto: Profimedia/Steven Bergman/AFF-USA.COM/MEGA/The Mega Agency

Značenje izreke da je "radoznalost ubila mačku" itekako je postalo jasno glumici Kiri Sedžvik (55) nakon što je na večeri u kući Toma Kruza tokom devedesetih godina pritisnula tajanstveno dugme zbog čega je nastao pravi haos.

Naime, njen postupak se ispostavio kao kobna greška, nakon čega je u Kruzov dom stigla i policija u rekordnom roku.

Ovu za nju sramotnu priču, zvezda serije "Brooklyn Nine-Nine" otkrila je u otvorenom razgovoru s Dru Barimor u njenoj emisiji. Sedžvik je priznala slavnoj voditeljki kako je prilikom posete Kruzu bila preterano radoznali gost pa je usput i njuškala po kući slavnog kolege.

Prisetila se kako je zvezda "Nemoguće misije" pozvao nju i supruga Kevina Bejkona na projekciju svog tadašnjeg filma "Malo dobrih ljudi". Na na večeri su bili i Demi Mur, koja takođe u istom filmu ima glavnu ulogu, njen tadašnji suprug Brus Vilis, reditelj Rob Rejner i Kruzova tadašnja supruga Nikol Kidman.

- Bio je to tužan trenutak, ali smešna priča. Bila sam trudna, jako trudna. Pozvani smo na večeru s puno slavnih ljudi. To je jedna od večeri na koje me ne pozivaju baš često. Uglavnom, bila sam pored kamina i ugledala dugme ispod njega. Pomislila sam: "Za šta je ovo dugme, čemu služi?", pa sam pritisnula, jer sam mislila da će se dogoditi nešto zanimljivo - ispričala je Kira. Barimor ju je upitala da li je mislila da će se možda zid okrenuti, a Kira je potvrdno odgovorila.

- Upravo to. Ali, ništa se nije dogodilo. Pa sam postala malo nervozna. Mislila sam da baš zato što se ništa nije dogodilo, ne sluti na dobro. Potapšala sam Toma po ramenu i prekinula ga usred priče i rekla mu: "Pritisnula sam ovo dugme tu dole". On je pitao: "Ovo ovde?". Potvrdila sam, a on je rekao: 'To je dugme za paniku" - prisetila se glumica koja je s Kruzom igrala u filmu "Rođen 4. jula".

Naravno, priča se nije završila na tome. Policija je stigla u kuću i morali su da zaustave projekciju filma. Prema njenom sećanju, stiglo je više od pet policijskih vozila.

- To je bilo stvarno nešto. Nisam više nikad bila pozvana - dodala je, savetujući buduće goste da definitivno ne pritiskaju ništa u kući Toma Kruza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA