On je glavni akter svoje propasti: O padu holivudskog lepotana Džonija Depa snimaju se tri filma

- Gledanje dokumentaraca će biti posebno mukotrpno Depu koji bi najradije da se cela ova priča završi i zaboravi - rekao je izvor za strane medije

  • 3
Johnny Depp Džoni Dep

Džoni Dep, Foto: Tanjug/AP

Dokumentarci će ispričati kako se karijera Džonija Depa (57) raspala nakon što je izgubio tužbu za klevetu protiv bivše Amber Herd i britanskog tabloida "The Sun" koji su ga optužili za nasilje nad ženama.

Dokumentarci se snimaju u SAD i Velikoj Britaniji, a jedan priprema i ITV (britanski besplatni TV kanal).

- Gledanje dokumentaraca će biti posebno mukotrpno Depu koji bi najradije da se cela ova priča završi i zaboravi - rekao je izvor za strane medije.

- Ali priča o tome kako je multimilijunaš koji je bio zlatni dečko Holivuda postao glavni akter sopstvene propasti previše je senzacionalna tema da se ne istraži - dodao je.

Produkcijska kuća Optomen još od prošlog leta priprema dokumentarac pod radnim nazivom "Dep vs Herd", piše britanski Sun.

Dep je tužio "The Sun" jer ga je u članku iz 2018. nazvao udaračem žena. Ipak, u novembru prošle godine sudija prihvatio tvrdnje gospođe Herd da ju je napao.

Warner Bros je otpustio Depa iz "Fantastičnih zveri", a Dizni iz "Pirata s Kariba". Prošlog meseca odbijeno mu je odobrenje za žalbu na presudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    17. april 2021 | 17:14

    i opet oni su samo kaznili njega na osnovu njene price bez svedoka i dokaza.... a opljackala ga, za medalju... kurvinjski... isto je to uradjeno i sa Pol Mekartnijem....

  • Bgd

    17. april 2021 | 17:07

    Najbolji frajer ikada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA