≫ 

Provalnik upao u stan Tejlor Svift u Njujorku! Ovo je 3. put, prethodni se okupao i legao kod nje

Prvi provalnik je nosio gumene rukavice i masku. Bio je naoružan nožem, municijom i konopcem

  • 1
Taylor Swift, Tejlor Svift Tejlor Svift, Foto: Tanjug/AP

Planetarna zvezda Tejlor Svift (31) ponovo je imala neprijatnu situaciju, zbog pokušaja upada u njenu nekretninu. Kako navodi "Page Six", policija je uhapsila provalnika koji je upao u stan Tejlor Svift u Njujorku.

Henk Džonson je pokušavao da zadrži vrata zgrade kako bi se ušunjao unutra. To je promatračima bilo čudno pa su odlučili da pozovu policiju koja je provalnika ubrzo privela.

Tejlor je 2018. godine u ovoj zgradi kupila tri apartmana, a poseduje i kuću uz zgradu koju je kupila za vrtoglavih 17 miliona dolara.

Pevačica je u ovom delu grada potrošila 47,7 miliona dolara samo na nekretnine, što ju je stavilo na metu mnogih provalnika. Ovo nije bio prvi pokušaj provale u nekretninu zvezde.

2018. godine imala je čak dve provale. Prva se dogodila u njenoj rezidenciji na Beverli Hilsu. Provalnik je nosio gumene rukavice i masku. Bio je naoružan nožem, municijom i konopcem.

Ipak, javnost najviše pamti incident koji je usledio neposredno nakon ovoga. Iste godine Rodžer Alvardo lestvicama se popeo do stana Svift u Njujorku, razbio prozor i ušunjao se unutra.

Kada je ušao, odlučio je da se istuširao i da legne u krevet pevačice gde ga je kasnije pronašla policija nakon što ju je pozvao svedok provale.

Optužen je za niz prekršaja koji uključuju praćenje, provalu i povredu „svetosti doma“. Ovo mu je bio drugi pokušaj provale. Prvi put je pokušao da prekrči put do zgrade uz pomoć lopate.

Video: I Amerika ima svoju Nadeždu Biljić: Pijana Tejlor se opustila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mhgm

    19. april 2021 | 23:28

    Makar da je nešto uradijo a ovako nista sem kupanja 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA