≫ 

Otac godinama odbija da je vidi, ali mama je uvek tu: Kejti uputila Suri dirljivu poruku za rođendan

Tom navodno Suri nije video još od 2012. godine, kada se razveo od Kejti

  • 5
Katie Holmes, ćerka Suri Cruise, Suri Kruz

Kejti Holms sa ćerkom Suri, Foto: Profimedia

Ćerka bivšeg glumačkog para Kejti Holms (42) i Toma Kruza (58), Suri Kruz, juče, 19. aprila, napunila je 15 godina i prava je kopija svoje slavne majke koja joj je dirljivom porukom čestitala rođendan.

- Srećan 15. rođendn, dušo! Volim te! Ne mogu da verujem da već imaš 15 godina - napisala je glumica u opisu fotografija na kojima Suri kao mala pozira sa dva dečala, ali i još dve slike na kojima su mama i ćerka zagrljene.

Suri s godinama sve više liči na slavnu majku, pogotovo u periodu kada je glumica izgledala na početcima svoje karijere, kada je imala isto ovako dugačku kosu. Od oca, činio se, nije nasledila puno, a ne zna se ni kada ga je posljednji put videla.

Naime, iako se prošle godine šuškalo da je Tom odlučio da se zbog ćerke odrekne kotroverzne vere, strani mediji i dalje pišu da Suri nije video još od 2012. godine, kada se razveo od Kejti.

Iako je svih ovih godina imao pravo da viđa ćerku 10 dana u mesecu, kao požrtvovnom scijentologu vera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. A upravo je Tomova opsednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Kejti koja je pre osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kći.

Tom je Suri navodno redovno slao pisma koja je njena majka skrivala. Prošle godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželela videti s njim.

Kejti se, s druge strane, retko odvaja od ćerke, a nedavno je otkrila i kako je odgaja.

Video: Veoma neobična terapija: Ona je razvod prebolela ribajući stare grobove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA