Šok objave dečka Kortni Kardašijan: Sa celim svetom podelio njenu nagu sliku i skandalozan snimak

Mnogi smatraju da je Kortnin dečko preterao

  • 1
Kourtney Kardashian, Kortni Kardašijan, Travis Barker

Foto: Profimedia/ShotbyNYP /BACKGRID/Backgrid USA

Dečko Kortni Kardašijan (42), muzičar Travis Barker (45) čestitao je svojoj devojci rođendan pivatnim fotografijama i snimcima koji su, malo je reći, šokirali javnost.

Travis je želeo da pokaže javnosti koliko voli Kortni pa joj je uz objavu uputio i romantičnu čestitku, ali je sve "upropastio" eksplicitim kadrovima za koje muzičar ne misli da su samo za njihove oči.

Na fotografijama Kortni i Travis se strasno ljube, dok je na jednoj od objava Kardašijanka, kako se čini bez odeće i vidi joj se deo zadnjice. On je takođe podeliokadrove na kojima mu rijaliti zvezda sisa palac, što je iznenadilo mnoge.

- Je*eno te volim! Ti si blagoslov u ovom svetu! Srećan ti rođendan! - napisao je Travis u opisu objave koa se pojedinima dopala, dok su drugi šokirani onim što vide.

Travis iza sebe ima dva propala braka. Sa Šanaom Moakler (45) bio je u braku od 2004. do 2008., a dobili su dvoje zajedničke dece, sina Landona (17) i ćerku Alabamu (15). Pre nje se oženio za Melisu Kenedi, no ljubav je brzo pukla.

Kortni iz vanbračne zajednice sa Skotom Disikom ima troje dece, ćerku Penelope i sinove Mejsona i Regana. Inače, Kortni i Skot su u odličnim odnosima, a zajedo idu na pordična putovanja zbog dece.

Travisove obajve povodom Kardašijankinog 42. rođenda koje su šokirale javnost, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    20. april 2021 | 12:47

    Čestitao svojoj "devojci" 42. rođendan? U moje vreme se to zvala žena srednjih godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA