≫ 

Džej Lo do sada dobila čak 5 vereničkih prstena: Najjeftiniji je 100.000, a najskuplji 4 miliona $

Pevačica je nedavno priznala da je raskinula veridbu sa petim verenikom, Aleksom Rodrigezom

  • 2
Dženifer Lopez, Jennifer Lopez

Dženifer Lopez, Foto: Tanjug/AP

Poslednji raskid veridbe Dženifer Lopez, peti po redu, nije došao kao grom iz vedrog neba. Latino diva se sa svojim sadašnjim izabranikom više puta svađala, mirila, a posle poslednjeg raskida verdibe ponovo su uspeli da nađu zajednički jezik. Pre Aleksa Rodrigeza je planirala brak sa još četvoricom muškaraca, a svaki verenik je, logično, Džej Lo kupio i prigodan prsten kao simbol vernosti i obećanja.

Čuvena voditeljka Vendi Vilijams je svom zvaničnom Tviter nalogu objavila fotografije vereničkog prstenja slavne Džej Lo uz pitanje koji verenički prsten Dženifer Lopez vam je omiljeni.

 

Osim vereničkog prstenja, predstavljamo vam spisak verenika Džej Lo, koji svakako nije kratak. Takođe, tu su i cene vereničkog prstenja, koje se protežu od 100.000 dolara do četiri miliona.

1. Odžani Noa (1997-1998.), prsten: 100,000 $

 

Prvi verenik Džej Lo zvao se Odžani Noa i sa njim je bila i u braku, ali samo godinu dana. Venčali su se 1997. godine, a Noa je posle razvoda nastavio da živi daleko od očiju javnosti.

Noa je Kubanac, a Dženifer je upoznao u restoranu u kom je bio konobar. Posle razvoda ona je uspela sudski da ga spreči da objavi knjigu o njihovom braku, a probao je da objavi i video snimke sa njihovog medenog meseca, što je pevačica takođe uspela da zaustavi.

2. Kris Džad (2001-2003.), prsten: milion $

 

Drugi put se verila i udala za Krisa Džada koji je bio plesač u njenoj trupi.

Ni sa njim nije ostala dugo, takođe se razvela posle godinu dana. Kris je Dženifer poklonio verenički prsten od milion dolara.

Sve Dženiferine verenike pogledajte u galeriji:

3. Ben Aflek (2002-2004.), prsten: 2.5 miliona $

 

Jedno od najvećih iznenađenja bio je glumac Ben Aflek koji ju je zaprosio 2002, a onda su raskinuli pred samo venčanje 2004. Ostali su svih ovih godina u kontaktu.

„Čujemo se s vremena na vreme i ja je veoma poštujem. Zar nije neverovatno da neko svoj najveći filmski hit snimi u 50. godini?“ rekao je Aflek o bivšoj.

4. Mark Entoni (2004-20014.), prsten: 4 miliona $

 

Ubrzo posle raskida s njim, Dženifer je ušla u vezu sa Markom Antonijem za kog se takođe udala. Brak je trajao od 2004. do 2014. i to je i najduža njena veza. U brak s njim je ušla samo nekoliko dana pošto se Mark razveo od bivše žene. Venčanje je održano u njihovoj vili na Beverli Hilsu sa 40-ak gostiju.

Četiri godine kasnije dočekali su i blizance – Maksimilijana i Emu. Sve je izgledao kao velika ljubavna idila, išlo im je jednako dobro na privatnom i na poslovnom planu, ali onda se velika ljubav ugasila. Ostali su u dobrim odnosima i danas zajedno odgajaju svoje blizance.

5. Aleks Rodrigez (2017-2021.), prsten: 1.8 miliona $

 

Kako je sama rekla 2017. je u njen život došla srodna duša, sportista u penziji – Aleks Rodrigez. Dve godine Džen je sijala od ljubavi i nije se razdvajala od njega.

Onda su se 2019. verili dok su bili na odmoru. Od tada do sada raskidali su nekoliko puta i ponovo se mirili, sve do pre neki dan kad je objavljeno da su po svemu sudeći definitivno raskinuli veridbu.

A onda su za samo jedan dan osvanule njihove nove zajedničke fotografije i kako za sada deluje – brak je ipak i dalje u igri.

Video: Džej Lo prošetala dijamante od 9.000.000 dolara!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA