≫ 

Da, ovo je Dona iz "Čuvara plaže"! Ima 53 godine i izgleda neverovatno, a operisala je sve

Dona želi da još dugo izgleda kao pre trideset godina kada je u crvenom jednodelnom kostimu trčkarala po plaži

  • 6
Dona Deriko Dona Deriko, Printskrin: Youtube/Inside Edition

Glumica Dona Deriko, koju pamtimo po ulozi u seriji "Čuvari plaže", ima 53 godine, ali niko ne veruje u to, jer izgleda kao devojčica i ima bombastično telo.

Donin Instagram profil je krcat provokativnih kadrovima, a njene nedavne fotografije u minijaturnom belom bikiniju raspametile su sve i svi su saglasni da po izgledu može da parira duplo mlađim ženama.

Glumica ima neverovatno telo, ravan stomak, zanosne obline, a i njeno lice izgleda mladoliko, pa mnogi ne mogu da poveruju da je ona u šetoj deceniji života, jer izgleda kao devojčica.

"Ova žena je sa druge planete", "S godinama sve si lepša", "Da li je moguće da imaš 53 godine?", "Dona je prava bomba", "Ona nema kokurenciju", "Kakav izgled u šestoj deceniji", neki su od komenetara ispod Doninih objava.

Ipak, na licu koje izgleda veoma mlado Dona ne može zahvaliti genetici, već raznim tretmanima, a sređivala je sve što je moglo. Zatezala je kožu lica, a pre nekoliko godina podvrgnula se i zatezanju kože ruku, stomaka i liposukciji.

Ne plaši se odlasku pod nož zato što još dugo želi da izgleda kao pre trideset godina kada je u crvenom jednodelnom kostimu trčkarala po plaži, a to je scena o kojoj i dan danas maštaju mnogi muškarci.

Podsetmo, Dona je ranije pozirala potpuno naga u humanitarne svrhe. Ona je malo toga ostavila mašti kada je hrabro pozirala bez odeće, pokrivena samo crvenom farbom.

Njeno zavodljivo fotografisanje tada je organizovano s dobrom namerom, jer je ona na projektu sarađivala sa humanitarnom organizacijom u nastojanju da podrži žrtve trgovine ljudima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA