Bukvalno nema šanse da pogodite koja zvezda se krije iza maske i drastične promene frizure

- Novi izgled - napisala je pored selfija na kom pozira sa novom bojom kose

  • 0
Selena Gomez Selena Gomez; Foto: Tanjug/AP

Bivša Diznijeva zvezda i pevačica Selena Gomez (28) odlučila se na drastičnu promenu izgleda.

Naime, nakon što je godinama imala tamnosmeđu boju kose, odlučila je da postane plavuša, a prve fotografije njene transformacije objavila je na društvenim mrežama.

Pevačica je u nedelju uslikana ispred jednog restorana u Malibuu gde je, osim novom bojom kose, plenila poglede i svojim izazovnim izdanjem.

Nosila je jako kratku crnu haljinu koju je iskombinovala s visokim čizmama i dugačkim kaputom, a pravo je osveženje bilo videti je ovako sređenu nakon što je mesecima nosila samo trenerke i opuštene odevne komade.

Selena se novom frizurom pohvalila i na Instagramu svog brenda "Rare Beauty".

- Novi izgled - napisala je pored selfija na kom je prikupila preko 588.000 lajkova.

Podsetimo, Selena je godinama bila najpraćenija slavna osoba na Instagramu, a dugo je držala i rekord za najlajkovaniju fotku, ali titulu joj 2018. godine oduzeo fudbaler Kristijano Ronaldo, koji još uvek na društvenoj mreži ima više pratilaca od bilo koje druge poznate osobe.

Takođe, pevačica je prošle godine priznala da se godinama unazad bori sa bipolarnim poremećajem, kao i da je zbog tog problema posetila psihijatrijsku bolnicu.

Selena je tada u otvorenom razgovoru o svom psihičkom stanju ispričala da joj je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj nakon što je bila u ustanovi za mentalne bolesti.

- Nedavno sam otišla u jednu od najboljih mentalnih bolnica i tamo sam dobila dijagnozu. To me istovremeno i prestravilo i relaksiralo. Relaksiralo zato što sam napokon saznala uzrok svih mojih depresija i teskoba tokom proteklih godina - priznala je Selena.

- Ja sam devojka iz Teksasa, a tu se jednostavno ne govori o mentalnom zdravlju. Tu moraš izgledati kul. Tako se kod dece i tinejdžera samo nakuplja bes - ispričala je tada Selena.

Fotografije bivše Diznijeve zvezde sa novom bojom kose pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA