≫ 

Zvezda "Igre prestola" podigla tužbu protiv Merilina Mensona za silovanje i zlostavljanje

Bjanko je inače 15. žena koja je poznatog muzičara optužila za zlostavljanje

  • 3
Merilin Menson, Esme Bianco Merilin Menson, Esme Bjanko, Foto: Profimedia, Instagram/esmebianco

Engleska glumica Esme Bjanko (38), koja se proslavila u seriji "Igra prestola", podnela je tužbu protiv bivšeg dečka, muzičara Merilina Mensona (52) za silovanje i nasilno ponašanje prema njoj.

Esme je ranije iznela javne optužbe za zlostavljanje, nakon što je prva u javnosti o tome progovorila glumica Evan Rejčel Vud, koja je bila njegova verenica, a Bjanko je inače 15. žena koja je poznatog muzičara optužila za zlostavljanje.

Ona tvrdi da ju je Menson silovao u maju 2011. godine i u jednom delu tužbe stoji da ju je "uz drogu i pod pretnjom sile naterao na seksualna dela". 

- Mešajući se u postupak izdavanja vize gospođe Bjanko, gospodin Menson je uspeo da kontroliše gospođu Bijanko preteći da će povući svoje veze ako ne pristane - stoji još u tužbi.

Sve je počelo kada je Menson pitao Bjanko da glumi u spotu za pesmu "I Want to Kill You Like They Do in the Movies", koji nikada nije objavljen. Kaže da je tokom snimanja jedva spavala i jela i da joj je Menson davao kokain.

Bio je nasilan, vezao me je kablovima, udarao bičem, koristio se*sualne igračke. Osećala sam se prestravljeno, ali sam rekla samoj sebi: "Menson je samo teatralan. Stvorićemo veliku umetnost" - rekla je ranije glumica.

Bjanco tvrdi da su prvo bili u vezi na daljinu, a otkrila je i intimne detalje i rekla da ju je Menson grizao tokom odnosa. Početkom 2011. godine je iz Engleske otišla u Los Anđeles da živi sa njim. On joj je potom diktirao kada može da spava, što može da obuče i kada može da izađe iz stana.

Osećala sam se kao njegov zatvorenik. Dolazila sam i odlazila kada je on želeo. Kontrolisao je s kim sam pričala. Porodicu sam zvala skrivajući se u ormaru - ispričala je ranije Bianko, a Menson joj je navodno više puta nožem rezao stomak.

Sećam se samo da sam ležala i nisam se borila. Bio je to poslednji trenutak u kom sam izgubila svaki osećaj nade i sigurnosti - ispričala je glumica tada.

Pobegla je iz Mensonove kuće u junu 2011. dok je on spavao. Tome je prethodio incident kada ju je Menson jurio sekirom oko kuće. Diskografska kuća "Loma Vista Recordings" raskinula je nedavno ugovor s Merilinom Mensonom nakon što ga je pet žena optužilo za seksualno zlostavljanje, mučenje, pa čak i silovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA