≫ 

Marija Kulić prvi put za Vaskrs sa unukom Željkom, Miljani poslala jasnu poruku: Molim se za nju...

- Vaskrs prvi put dočekujemo sa našim najdražim, medenim, pametnim i nestvarno dobrim unukom Željkom, ali nam Miljana, kao i poslednjih nekoliko godina na ovaj praznik, puno nedostaje - rekla je Marija Kulić

  • 4
Marija Kulic, MIjana Kulic Marija Kulic, MIjana Kulic, Foto: Nikola Tomić

Marija Kulić Vaskrs proslavlja u porodičnom domu u Nišu, prve godine da je za najveći hrišćanski praznik sa unukom Željkom.

- Najveći i najradosniji praznik u hrisćanstvu je Vaskrs, dan kada se slavi pobeda života nad smrću. Na Vaskrs se tradicionalno u svim hrisćanskim domovima, pa i u našem, lome jaja koja simbolišu nov zivot - započela je Marija.

- Moja porodica i ja cemo najveći praznik dočekati na liturgiji koja počinje u ponoć u Sabornoj crkvi, u Nišu. Po povratku iz crkve, u našoj kući se pali kandilo, čita molitva, a zatim se kucamo ofarbanim jajima - dodala je ona.

- Proslogodišnje jaje, Čuvarkuću, na Vaskrs ću pustiti niz reku, da voda odnese sva zla i bolesti. U toku podneva, oko 14:00, sledi svečani praznični ručak. Na trpezi će se naći sve šta nam je Bog omogućio, a što je po običaju, skoro u svim hrišćanskim domovima - dodala je Marija.

- Vaskrs prvi put dočekujemo sa našim najdražim, medenim, pametnim i nestvarno dobrim unukom Željkom, ali nam Miljana, kao i poslednjih nekoliko godina na ovaj praznik, puno nedostaje - rekla je Marija za Pink.rs i dodala:

- Molimo se u crkvi za nju, za njeno zdravlje i sreću i jedva čekamo da se i ova sezona rijalitija završi, kako bi bila sa nama. Puno nedostaje.

Video: U cik zore pokušala da otvori kapiju, pa se pela na krov: Miljana Kulić hoće da beži iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    2. maj 2021 | 13:37

    Mama radi, mora neko.zaradit pare za Zeljka i ostale silikone i kamione🙄

  • Krlja

    2. maj 2021 | 13:18

    Vi ste porodica Adams...😂😂😂

  • Mara

    2. maj 2021 | 13:39

    A sto da se zavrsi, kao na raspust mjesec dana kuci pa opet tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA