≫ 

Žena tvrdi da ju je Menson stravično zlostavljao, a njegov advokat samouvereno najavljuje pobedu

- Da budemo jasni, ova tužba podnesena je tek nakon što je moj klijent odbio nečuvene finansijske zahteve gospođe Bianko i njenog advokata - rekao je Mensonov advokat Hauard E. King

  • 0
Merilin Menson, Esme Bianco Foto: Profimedia, Instagram/esmebianco

Glumica Esme Bijnko (38), zvezda serije "Igra prestola", u optužbi navodi da ju je pevač Merilin Menson (52), čije je pravo ime Brajan Vorner, 2011. godine doveo u Holivud pod izgovorom glumačkog angažmana koji se nikad nije ostvario.

Umesto toga, ona tvrdi da je odvedena do njegove kuće u kojoj je bila zaključana u spavaću sobu u kojoj je bila bičevana i podvrgnuta elektrošokovima.

Umesto hrane dobijala je alkohol i drogu, a bila je i prisiljavana na seks s drugom ženom pred kamerama.

- Da budemo jasni, ova tužba podnesena je tek nakon što je moj klijent odbio nečuvene finansijske zahteve gospođe Bjanko i njenog advokata - rekao je Mensonov advokat Hauard E. King.

- Energično ćemo osporiti ove navode na sudu i sigurni smo da ćemo ih nadjačati - dodaje Mensonov advokat koji ih smatra lažnima.

Bjanko takođe navodi da joj Menson nije dozvoljavao da napusti njegov dom bez dopuštenja i da ju je jurio sekirom i rezbario joj leđa nacističkim nožem.

On je u februaru ove godine optužbe glumica Esme Bjanko, Evan Rejčel Vud i mnogih drugih nazvao užasnim krivljenjem stvarnosti.

- Moje intimne veze uvek su bile u potpunosti sporazumne s partnerima - rekao je tada Menson.

Međutim, iako je Manson samouveren, napustio ga je njegov menadžer i njegova izdavačka kuća.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA