Jedna od najlepših žena sveta jedva prepoznatljiva u novom izdanju, a opet izgleda kao boginja

"Prelepa", "Ova žena ne stari", "Predivna je i bez šminke", "Moj idol iz mladosti", "Ništa posebno", glasili su komentari fanova poznate glumice na društvenim mrežama

  • 0
Uma Turman

Uma Turman; Foto: Profimedia

Američka glumica Uma Turman (51) je uslikana na pauzi snimanja novog filma "Suspicion" u Njujorku, a tom prilikom je izgledala fantastično.

Naime, zvezda filma "Kill Bill" je sedela na klupici u Central parku u sivom džemperu, plavim farmerkama i braon čizmama, a imala je veoma malo šminke.

Ovom prilikom je nosila teget jaknu, teget kapu, a za potrebe snimanje promenila je boju kose iz plave u svetlo braon.

"Prelepa", "Ova žena ne stari", "Predivna je i bez šminke", "Moj idol iz mladosti", "Ništa posebno", glasili su komentari fanova na društvenim mrežama.

Inače, Uma Turman za koju se godinama smatralo da je bliska prijateljica reditelja Kventina Tarantina, u nedavnom intervjuu otkrila je kako ju je njegova nepromišljena odluka umalo koštala života.

- Okolnosti ovog događaja graniče se sa kriminalnim delom - rekla je Uma Turman o nesreći koja se dogodila u Meksiku 2002. godine, tokom snimanja filma Kventina Tarantina, "Kill Bill".

Glumica je svojevremeno u intervjuu za "New York Times" otkrila da ju je reditelj prisilio da vozi neispravan automobil po neasvaltiranom putu, iako je ona tražila da je zameni kaskader.

Odjednom je izgubila kontrolu i udarila u drvo, povredila je kolena i vrat, a zbog tih povreda, kako kaže, i danas pati. U pomoć su joj priskočili članovi tehničke ekipe.

- U tom trenutku sam pomislila da više nikada neću moći stati na noge - rekla je glumica

Nakon incidenta studiju "Miramaks" pod čijim okriljem je i sniman film, glumica je pretila tužbom, ali do snimka nije mogla doći.

- Godinama su Vajnstajn i njegovi producenti zataškavali incident i odbijali da mi daju snimak. Odustala sam od tužbe, ali ni Kventin nije hteo da mi da snimak - ispričala je Turman.

Snimak je dobila nakon 15 godina od nesreće.

- Sada mi više nije ni bitan. Moj vrat i kolena su trajno oštećeni - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA