≫ 

Nakit koji žena Džastina Bibera ima na sebi dok pozira u bikiniju košta skoro 30.000 dolara

"Savršena bez šminke", "Najlepša manekenka", "Prezgodna", "kakav stomak", glasilisu komentari fanova

  • 2
Džastin Biber Justin Bieber Hejli Hailey Džastin Biber i Hejli Biber; Foto: ImagePressAgency/Face to Face/Profimedia

Američka manekenka i supruga Džastina Bibera Hejli Biber (24) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima pozira u minijaturnom bikiniju, a sve je uparila sa skupocenim nakitom.

Naime, poznata manekenka je pozirala u savršenoj pozi u kojoj je istakla ravan stomak, uzak struk i oble bokove, a pažnju je privukao njen nakit koji vredi skoro 30.000 dolara.

Prednji deo kose je vezala u četiri mala repa, dok je zadnji deo pustila niz leđa. Hejli je pozirala bez šminke i pokazala da je zaista prirodna lepotica, pa mnogi komentarišu da nije ni čudo što ju je oženio upravo Džastin Biber, koji je poznat po tome da voli lepe žene.

"Savršena bez šminke", "Najlepša manekenka", "Prezgodna", "kakav stomak", glasili su komentari fanova.

Manekenka, koja je godinama unzad otvoreno govorila o uticaju društvenih mreža na mentalno zdravlje, nedavno je iznenadila svoje pratioce kada je putem Instagrama otkrila da je boluje od retkog genetskog poremećaja koji se zove ektrodaktalija.

Supruga pevača Džastina Bibera je podelila nekoliko fotografiju na kojoj se vidi da su joj prsti blago nakrivljeni. Na slici je pokazala svoju manikiranu levu ruku i zakrivljen mali prst.

- Ok, hajde da pričamo o mojim prstima. Zato što sam se oduvek šalila na račun njih, sada sam rešila da svim kažem zašto moji prsti izgledaju izobličeno i zastrašujuće. Imam ektrodaktiliju, retko oboljenje zbog kojih moji prsti izgledaju ovako. Reč je o genetskoj bolesti koju imam ceo život, tako da sada treba ljudi da prestanu da me pitaju šta nije u redu sa mojim prstima - prokomentarisala je lepa Hejli.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA