Posle godinu dana paparaci su uslikali ovu ženu: Bila je lepotica, a onda se upropastila operacijama

Svojevremeno je važila za jednu od najlepših žena u Holivudu, ali onda je odlučila da se podvrgne nizu estetskih zahvata na licu

  • 0
Lara Flynn Boyle, Lara Flin Bojl Lara Flin Bojl; Foto: Profimedia

Glumica Lara Flin Bojl (51) je u ponedeljak fotografisana u Los Anđelesu prvi put nakon što je niko nije video skoro godinu dana.

Paparaci su je uslikali na parkingu ispred jedne prodavnice, a na fotografijama je nije lako prepoznati.

Nosila je crvenu jaknu, bež pantalone i bele patike, a izgledala je ekstremno mršavo. Na licu je imala bron naočare za sunce, a lice joj je izgledala veoma natečeno.

Ikona devedesetih, koja se proslavila ulogama u serijama "Twin Peaks" i "Pravda za sve" svojevremeno je važila za jednu od najlepših žena u Holivudu, ali onda je odlučila da se podvrgne nizu estetskih zahvata na licu.

U želji za što dugotrajnijom mladolikosti, potpuno se izobličila i danas nije ni senka lepotice koja je u devedesetim godinama mogla da bira muškarce s kojima želi da izlazi, a na tom popisu se našlo puno poznatih imena.

Krajem 90-ih godina Lara je bila u vezi s kolegom Dejvidom Spejdom, međutim njihova ljubav je počela da puca nakon što se legendarni Džek Nikolson raspitivao za glumicu.

- Nikolson je pozvao Laru da izađe s njim dok sam ja stajao pored nje. Naljutila se jer se tada nisam zauzeo za nju - izjavio je Spejd 2015. godine.

Iako je u početku poricala bilo kakav interes za Džeka, Lara je kasnije viđena u njegovom društvu, i to nakon što su zajedno doživeli zajedničku nesreću kada se navodno izvukla kroz prozor na krovu automobila vičući da ima dečka i da ne sme da bude tu. Ubrzo nakon tog događaja Lara i Džek potvrdili su vest da su zajedno, a Spejd je ispao jedina žrtva u celoj priči.

Podsetimo, Lara je bila jedna od najvećih mladih zvezda Holivuda ranih 90-ih godina, ako ne i najveća svog doba. Svoja najznačajnija glumačka ostvarenja ostvarila je na početku karijere kao problematična i znatiželjena tinejdžerka Dona Hejvord u kultnom "Twin Peaksu" i kao Stejsi u filmu "Wayne's World".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA