≫ 

Kloi Kardašijan i Kris Džener iskeširale 37 miliona $ za renoviranje imanja

Kardašijanka i njena majka ne štede kada je u pitanju renoviranje

  • 2
Kris Jenner, Khloe Kardashian Foto: Backgrid USA / Profimedia, Printskrin: YouTube/hayu, Instagram/khloekardashian

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan i njena majka Kris Džener potrošile su čitavo bogatstvo na renoviranje svog imanja u Kaliforniji.

Naime, Kloi i Kris imaju paralelna imanja na kom se nalaze dve ogormne vile koje sada renoviraju, za šta su iskrešrale neverovatnih 37 miliona dolara.

Na fotografijama imanja iz vazduha jasno se vide radovi, kao i da je celo zemljište raskopano. U ogromnom dvorištu nalaze se mašine, a kako izgleda, renovira se i bazen.

Kardašijanka i njena majka nisu štedele kada je u pitanju renoviranje, pa su iskekirale popriličnu sumu novca kako bi sve izgledalo kako su one zamislile.

Podsetimo, Kloi se nedavno našla u centru skandala, kada je model Sidnej Čejs (23) u podkastu na Jutjubu otkrila da se viđala i bila intimna s NBA zvezdom Tristanom Tompsonom (30) početkom ove godine, sa kojim Kardašijanka ima ćerku Tru.

Influenserka je javno iznela da joj je Tristan tada rekao da je slobodan, ali ona je prekinula kontakt s košarkašem čim je saznala da je ponovo u vezi s Kloi. Ovo nije prvi put da je Tristan "uhvaćen u preveri".

Nakon što je snimljen kako se ljubi sa drugom dok je Kloi bila trudna, ljubio se i sa Džordan Vuds 2019. godine, Kloi je tada odlučila da oprosti prevare i pusti oca svoje ćerke ponovo u svoj život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    7. maj 2021 | 09:49

    Šta to može toliko da košta a radi se dvorište.....u Americi preduzetnici imaju velike makaze jer treba ošišati tolike ovce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA