Nikad nije "vau" obučena, ali je sad baš preterala: Ovo niko ne bi umeo da iznese kao Majli Sajrus

- Šta oblači ova devojka? - pitali su se fanovi nakon što je Majli Sajrus prošetala u interesantnoj odevnoj kombinaciji, koja je izazvala podeljenja mišljenja

  • 1
Majli Sajrus Majli Sajrus; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Majli Sajrus (28) se pojavila na probi emisije "Saturday Night Live" u Njujorku u veoma interesantnoj odevnoj kombinaciji, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Naime, poznata pevačica je prošetala u crvenoj kariranoj suknji, crnoj top majici i mrežastim čarapama, a svojom pojavom je izazvala podeljene reakcije.

Na licu je imala crnu zaštitnu masku, ispod koje su se videle njene prelepe oči, a imala je i jaku šminku - smokey eye - koju je uklopila uz dva repića na glavi, kako bi ostavila utisak "srednjoškolke".

Ona je davala autograme prisutnim obožavateljima i rado se fotografisala s njima.

- Šta oblači ova devojka? - pitali su se neki fanovi.

Svi komentarišu da je pevačica promenila svoj stil u poslednje vreme, navodno zbog veze s muzičarem iz Velike Britanije. Majli je nedavno podstakla glasine o novoj vezi sa ekscentričnim muzičarem Jangbladom (23). 

Ona je pre nekoliko nedelja uslikana u veoma prisnom izdanju sa mlađim muzičarem u jednom restoranu u Los Anđelesu, gde su im društvo pravili prijatelji. Majli tada nije mogla da skine svoj pogled, ruke i usne sa Jangblada i sve vreme mu se umiljavala i smeškala.

Njih dvoje su tom prilikom prvo sedeli razdvojeni, ali kako se veče privodilo kraju oni su se osamili i postali veoma prisni, a zatim ju je roker nežno pomazio po licu. Jangblad je odmarao svoje noge na Majli dok se ona igrala sa njim, a obožavatelji su komentarisali:

"Iju nije valjda sa njim?", "Lik je odvratan", "E baš su se našli", "Jaooo oduševljena sam", glasili su komentari fanova. Fotografije poznate pevačice pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA