Dečko Britni Spirs pokazao "isklesano" telo, a svi mu postavljaju isto provokativno pitanje

"Prezgodan", "Bog", "Gde je Britni?", "Zašto devojku nisi poveo na odmor?", "Kakav macan", glasili su komentari fanova kada su videli fotografije dečka Britni Spirs bez majice

  • 2
LA Premiere of Britni i Sem; Foto: Tanjug/AP

Dečko "bivše pop princeze" Britni Spirs (39), Sem Ašgari (27) je uslikan na plaži na Havajima u opuštenom izdanju, a ovom prilikom je bio sam.

Naime, fitnes trener je pokazao svoje "isklesano" telo u Mauiju, a svi se pitaju gde je njegova lepša polovina.

On je prošetao u plavim kupaćim gaćama i bez majice, a pokazao je i zategnuto telo - posebno mišićave ruke i ravan stomak. Uživao je šetajući po pesku pored okeana, a prisutni su ga prepoznali i pratili pogledom.

"Prezgodan", "Bog", "Gde je Britni?", "Zašto devojku nisi poveo na odmor?", "Kakav macan", glasili su komentari fanova.

Pevačica je nedavno pokazala kako trenira zajedno sa svojim dečkom, a zbog njihovih zgodnih tela gorele su društvene mreže.

Pevačica je tada na svom Instagram profilu objavila snimak napornih vežbi, a ono što je svima zapalo za oko jesu njohova golšava tela. Britni je bilža u minijaturnom topu i vrućim pantalonama, dok je njen dečko na sebi imao samo šorts.

Pevačica je više puta isticala da je smršala i svoje telo dovela u savršenu formu uz pomoć svog seksi dečka.

- Zahvalna sam što imam Sema i što smo zajedno ostali u formi. Ponosna sam na njega što ima fitnes program koji ljudima održava formu tokom perioda koji su proveli kod kuće. Parovi koji vežbaju zajedno, ostaju zajedno - napisala je tada Brintni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA