≫ 

Paris je izazvala gnev majicom "Prestanite da budete siromašni", deceniju kasnije objansila

Tada je svet obišla poruka na njenoj majici, koja je izazvala bes javnosti

  • 2
Paris Hilton Paris Hilton, Foto: Tanjug/AP

Paris Hilton (40) progovorila je o majici zbog koje je bila u centru skandala, a problem je bio u natpisu "Prestanite da budete siromašni".

Hilton je uslikana na zabavi u Los Anđelesu 2005. godine, a tom prilikom svet je obišla poruka na njenoj majici, koja je izazvala bes javnosti, a bila je i na naslovnim stranama mnogih tabloida širom sveta.

Paris je u svom podkastu demantovala da je nosila majicu sa tim natpisom, a da je na spornoj fotografiji Fotošopom promenjena jedna reč. Nakon njene objave javila se devojka koja je u Fotošopu promenila sliku.

- Žao mi je. Zaista nisam mislila ništa loše s tim, bila sam samo glupo dete sa Fotošopom - objasnila je devoka koja je "prepravljenu" sliku podelila 2013. godine, na svom Tumblr blogu.

- Nisam mislila da bi bilo ko poverovao da je stvarna, jer kad je ja vidim izgleda očigledno lažno - rekla je devojka, dok je Paris prihvatila njeno izvinjenje.

Paris je na zabavi 2005. godine u Los Anđelesu ipak noisla majicu sa natpisom "Prestanite da budete očajni", što je tom prilikom i pokazala.

Video: Ako želite da postanete otac deteta Paris Hilton, morate da ispunite ove zahteve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA