≫ 

Kajli Džener sa žurke ponela času tekile: Svi komentarišu da gleda u pod da ne padne pred svima

- Kajli gleda u pod i moli se da ne padne pred svima - jedan je od komentara

  • 0
Kylie Jenner, Kajli Džener

Kajli Džener, Foto: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najmlađa milijarderka na svetu, Kajli Džener, uslikana je dok je odlazila sa žurke, a sa sobom ponela je čašu u kojoj je alkoholno piće.

Kajli je bila na žurki u Los Anđelesu, a nakon što je odlučila da napusti zabavu, najmlađa milijarderka na svetu sa sobom je ponela svoju času u kojoj je bila tekila.

Dok je izlazila iz objetka Kajli je gledala u pod, a mnogi komentarišu da je malo više popila, te da se uplašila da se ne saplete i prospe po podu pred paparacima.

Kajli je na sebi imala zeleni komplet, suknju i top, uz koji je uparila i sandale, a stajling je upotpunila neobičnom torbicom. Najmlađa milijarderka na svetu svojom pojavnom izazvala je lavinu reakcija javnosti.

"Kajli gleda u pod i moli se da ne padne pred svima", "Koja kraljica, ponela čašu sa sobom", "Kajli očigledno voli da pije", "Ne može ni da se napije a da je neko ne slika", "Ovo mi izgleda kao "hod srama", popila je malo više", "Torbica mi je čudnija od nje u ovom izdanju", neki su od komentara.

Kako Kajli napušta žurku, ali i još neka njena izdanja, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Tvdri da nema nijedu operaciju, a milionima je tiha patnja: Ovako Kajli trenira i prava je bomba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA