Georgina i Ronaldo se baškare u privatnom avionu: Samo manekenkina torbica košta 23.000 $

Poput mnogih slavnih influenserki i Georgina je ljubiteljka "Hermes Birkin" torbica...

  • 5
Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez Georgina i Kristijano;Foto: AP/Tanjug

Georgina Rodriguez (27) na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije iz luksuznog privatnog aviona, a ovaj put sa njom je bio i slavni fudbaler, njen verenik, Kristijano Ronaldo (36).

Naime, na fotki koju je objavila, Kristijano leži i odmara tokom leta, a u tome mu se pridružila i ona. No, ono što su mnogi pratioci primetili, osim zgodnog para, jeste torba koju je Ronaldova verenica držala u krilu.

Poput mnogih slavnih influenserki i Georgina je ljubiteljka "Hermes Birkin" torbica. Na svojim društvenim mrežama već ih je objavila nekoliko, a sada je pokazala i najnoviju u skupocenoj kolekciji.

Nova "Hermes Birkin" u plavoj boji koju Georgina drži procenjuje se na oko 23.000 dolara. Ipak, to i nije neka cena ukoliko se prisetimo da je nedavno pozirala s drugim modelom iste marke čija je cena znatno veća.

Naime, "Hermes Birkin" torbu od krokodilske kože u narandžastoj boji, s kojom je ispred vrata luksuznog privatnog aviona pozirala mlada Georgina, košta oko 70.000 dolara.

Fotografije Georgine i Ronalda pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    9. maj 2021 | 15:02

    Imaju para koliko hoće i opet imaju potrebu da se kurče.........Naš Novak bi trebao da se ugleda na Ronalda jer jednom se živi

  • realno

    9. maj 2021 | 15:21

    Sodoma i Gomora. Bliži se kraj sveta.

  • 😁😁

    10. maj 2021 | 08:55

    Sta mu tesko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA