≫ 

Nevaljalu Diznijevu zvezdu verenik pipkao narsed ulice, pred njenim sestrama: "Nepristojan dečko"

"Nepristojan dečko", "Hahaha koji car", "Fuj, pred njenim sestrama", glasili su komentari fanova

  • 1
Bela Torn, Bendžamin Maskolo

Bela Torn, Bendžamin Maskolo, Printskin: Instagram/b3nm

Američka glumica, rediteljka i pevačica Bela Torn (22) je uslikana sa svojim verenikom Bendžaminom Maskolom (28) i njenim sestrama u Majamiju, a ovom prilikom italijanski pevač je bio veoma nepristojan. 

Naime, glumica je uslikana u pidžami dok je stajala u dvorištu sa svojim sestrama Deni i Tamarom, a dok su ih slikali paparaci Bendžamin je uhvatio Belu za grudi ne mareći na to ko ih gleda. 

Njemu nije bilo neprijatno što su s njima u društvu bile njene sestre, niti činjenica da stoje nasred ulice i da ih fotografišu paparaci. 

"Nepristojan dečko", "Hahaha koji car", "Fuj, pred njenim sestrama", "Čudno da se na tome zaustavio", "Koliko njih briga što ih gledaju i slikaju", "Slatki su, čak i ovako nepristojni", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, glumica se skoro pre 2 meseca verila sa Maskolom, s kojim je tada već neko vreme bila u vezi, a čak ih ni razdvojenost od 5 meseci za vreme pandemije korona virusa nije poljuljala.

Maskolo je veoma poznat pevač u Italiji i deo je muzičke grupe "Benji&Fede". On i Federiko Rosi su oformili dečački bend u Italiji 2010. godine i potpisali su ugovor sa "Warner Music Italy". Osvojili su "MTV Europe Music Award" za najboljeg italijanskog izvođača.

Bendžamin je san žena širom sveta zbog svog isklesanog tela, brojnih tetovaža, plavih očiju i prelepog osmeha. Kosu farba u plavo, a na grudima ima tetovažu na kojoj piše "93" što je oznaka godine kada se rodio.

Video: Bela Torn- novo ime u svetu filmova za odrasle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Rubiroza

    10. maj 2021 | 12:13

    Ovima sto snimaju za Diznija kao da od malena kljukaju nekim drogama....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA