≫ 

Navikli ste da je vidite uvek doteranu: Kamila Kabeljo uhvaćena u trenerci i bez trunke šminke

Važi za jednu od najseksepilnijih žena za kojom svi uzdišu, a sada je uslikana u opuštenom izdanju

  • 1
Kamila Kabeljo Kamila Kabeljo; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Kamila Kabeljo (24) u vezi je s jednim od najpopularnijih pevača današnjice i važi za jednu od najseksepilnijih žena za kojom svi uzdišu, a sada je uslikana u opuštenom izdanju.

Naime, kada nije na sceni, ona je poput svih drugih devojka i najprijatnije se oseća u širokoj mekoj trenerci, a upravo su ju u takvom izdanju uhvatili paparaci nakon što je izlazila iz jednog salona za manikir u Los Anđelesu.

24-godišnja Kamilla odabrala je svetloroze sportski komplet, a lice na kom nije nosila ni trunku šminke zaštitila je maskom s trendi leopard dezenom.

Kamilla se na tretman zaputila sama, bez svog dečka i 22-godišnjeg pevača Šona Mendesa od kog se odvaja u retkim trenucima, zbog čega joj zavide njegove obožavateljke iz svih krajeva sveta.

Par danas važi za jedan od najatraktivnijih i najromantičnijih na svetskoj sceni, a u ljubavnoj vezi su od 2019. godine kada su snimili pesmu "Senorita".

- Ona mi je jedna od najboljih prijateljica, od moje 15. godine. Znam da samo mladi pa ne želimo da žurimo, ali mislim da kada pronađeš svoju osobu to i osećaš, znaš to - izjavio je Šon za "Entertainment Tonight" pre nekoliko meseci.

Video: Kamila Kabelo i Šon Mendez su novi par o kojem svi pričaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Rubiroza

    10. maj 2021 | 09:51

    Ova i sa sminkom i bez izgleda kao da je iz Marinkove bare....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA