≫ 

I posle porođaja izgleda fenomenalno: Emili prošetala sa sinom, a oboje su bili identično obučeni

"Ovo je tako slatko", "Prezgodna si", "Kakve grudi...", "Kako je moguće da si tako mršava posle porođaja?", glasili su komentari fanova ispod nove objave Emili Ratajkovski na kojoj ima isti aufit kao i njena beba

  • 2
Emily Ratajkowski, Emili Rajtakovski Emili Ratajkovski; Foto: Profimedia/MediaPunch/BACKGRID/Backgrid USA

Američka manekenka, poreklom iz Poljske, Emili Ratajkovski (29) je nedavno na svet donela svoje prvo dete, a sada je ponovo pokazala kako izgleda njeno telo nakon prođaja.

Naime, Emili i njen suprug, producent Sebastijan Ber Meklard, su dobili sina, a pol bebe su saznali na porođaju i nasledniku su dali ime Silvester Apolo, a novopečena mama ima fantastičnu figuru kao i pre trudnoće.

Prelepa manekenka i posle porođaja izgleda nerealno dobro, pa je objavila fotografiju u interesantnoj odevnoj kombinaciji, a u istu je obukla i bebu.

Pre toga je objavila fotografiju na kojoj grli sina, a tom prilikom je nosila samo majicu kratkih rukava bez pantalona. 

- Obučena u istu kombinaciju kao i moj anđeo - napisala je Emili u opisu fotografije i prikupila 825.000 lajkova za dva dana. 

Manekenku na Instagramu prati 27, 4 miliona pratilaca, a ona na pomenutoj društvenoj mreži često objavljuje golišave fotografije. 

"Ovo je tako slatko", "Prezgodna si", "Kakve grudi...", "Kako je moguće da si tako mršava posle porođaja?", glasili su komentari fanova ispod objave. 

Podsetimo, Emili je pre nekoliko nedelja objavila fotografije sa porođaja koje su izazvale brojne rekcije i komentare, pa su fanovi pisali da nije u redu što su dirljivi momenti pali u drugi plan, zbog masovnog komentarisanja njenog izgleda tokom i nakon porođaja.

Inače, manekenka je tokom trudnoće kao i pre nje često pozirala potpuno naga zbog čega su je mnogi kritikovali, ali kao i uvek, ona se nije se obazirala na komentare. Sa Sebastijanom je u braku od 2018. godine, a ni njemu ne smetaju manekenkine fotografije na kojima je naga. Pomenute fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Bivša žena Silvestera Stalonea se porodila u 55. godini, pa poručila: Verujte u čuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    10. maj 2021 | 07:46

    Ova se verovatno nije ni porodila.. iskesorala surogat majku i sad nabija komplekse našim domacicama

  • mina

    10. maj 2021 | 12:06

    Isto obučeni !?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA