Nikome nije lako da se navikne na novu verziju: Adel od prvog pojavljivanja izgubila više od 50 kg

Nikome nije lako da se navikne na novu verziju Adel nakon što je uspela da izgubi skoro 50 kilograma viška

  • 2
Adele, Adel

Adel; Foto: Profimedia/Martin Harris/Capital pictures

Bila je samo obična devojka iz Totenhema kada je svet te 2007. godine prvi put čuo za Adel (33), Britanku neverovatnih glasovnih mogućnosti kojim je srušila sve rekorde u svetu muzike.

Od tih dana prošlo je 14 godina, a iako više ne živi na staroj adresi i drastično je promenila izgled, Adel je zapravo ostala verna onoj staroj verziji i nikada nije zaboravila ko je zapravo.

Neki nisu mogli ni da zamisle da će mlada Adel, koja je svirala gitaru u lokalnom parku i palila cigaretu za cigaretom, postati jedna od najprodavanijih pevačica svih vremena.

- To su poprilično monumentalni trenuci mog života, koje sam tamo provela. Kada se provezem pored tog mesta, bukvalno briznem u plač. Stvarno mi to nedostaje, ali život se dogodio i ne bih imala više koga da sretnem od prijatelja - priznala je u intervjuu za "BBC".

Danas je jedna od najuspešnijih pevačica u istoriji muzike, a uspeh albuma "21" može zahvaliti bivšem dečku koji joj je slomio srce. Ovih dana je proslavila 33. rođendan i tim povodom je na Instagram profilu objavila nekoliko najnovijih fotografija i još jednom iznenadila obožavatelje svojim izgledom.

Nikome nije lako da se navikne na novu verziju Adel nakon što je uspela da izgubi skoro 50 kilograma viška.

A pre nekoliko godina uspela je da se reši loše navike konzumiranja cigareta i to nakon što je završila na operaciji glasnih žica i nakon što je shvatila da je to moglo da je košta karijere.

- Osećala sam se kao da mi je neko stavrio zavesu preko grla ili kao da mi je nešto unutra - priznala je pevačica svojevremeno kada je morala da otkaže i svetsku turneju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA