≫ 

Najmlađi Kardašijan živi u senci žena: Sestre je grubo vređao, borio se s depresijom i porocima

Rob Kardašijan porodice nije mogao da podnese pritisak slave, pa je napustio porodični šou nakon sedme sezone

  • 1
Rob Kardashian, Rob Kardašijan Rob Kardašijan; Foto: Profimedia

Jedini sin menadžerke Kris Džener i poznatog advokata Roberta Kardašijana, Rob Kardašijan (34) je rođen 8. marta 1987. u Los Anđelesu.

Njegovi roditelji su se razveli kada je imao 7 godina. U intervju sa Oprom Vinfri 2012. godine, na pitanje da li mu je bio poznat razlog razvoda svojih roditelja, Rob je priznao da tek kad je izašla Krisina autobiografija "Kris Jenner and All things Kardashian", saznao da je Kris godinama varala Roberta.

Njihov tata, Robert je preminuo 2003. godine, kad je Rob imao 16 godina. Rob je očinsku figuru tražio u Brusu Dženeru, koji je sada postao Kejtlin Džener i razveo se od njegove mame.

- Moj otac je umro kad je Rob imao 16 godina. Rob u svom životu nema očinsku figuru. Kad je naš očuh Brus bio u blizini, bio je sjajan, ali Brus je prolazio kroz svoje stvari koje tada niko od nas nije razumeo. Lamar je bio očinska figura. Jednom kad je Lamar otišao, a Lamar uopšte nije kriv, mislim da Rob nije znao kuda da ide. Više nije imao vođu - objasnila je njegova sestra Kloi.

U "Keeping Up with the Kardashians" je prikazana Robova dvogodišnja veza sa današnjom tv voditeljkom Adrijen Bailon (37).

- Nisam zaboravio na tatu, ali ona ispunjava prazninu koja je nastala kad je on umro. Čini me jako srećnim – izjavio je Rob.

Oboje su istetovirali imena, on njeno na rebrima, a ona njegovo na zadnjici. Takođe, Rob je tetovirao očevo lice na ruku. Par je prekinuo nakon dve godine zbog njegovog varanja.

Najmlađi Kardašijan nije mogao da podnese pritisak slave, vređao je sestre i imao konstantne ispade tokom snimanja, pa je napustio porodični šou nakon sedme sezone.

U "Keeping Up with the Kardashians", Rob je bio otvoren o svojoj borbi s mentalnim zdravljem, mučio se s prihvatanjem tatine smrti i slavom koja je došla uz šou. Pao je u depresiju i dobio u kilaži što mu je predstavljalo dodatnu nesigurnost.

- Tužan sam. Ne želim ni da sednem koliko sam debeo. Ne želim ispred kamere da budem bez majice - priznao je Rob.

S poslovnom diplomom sa USC pokrenuo je svoju liniju čarapa "Arthur George" koja nosi srednja imena njega i njegovog tate. Kim je smatrala da je to čudno pošto već imaju mušku liniju odeće pod nazivom "Robert George".

Kasnije se zabavljao s pevačicom Ritom Orom, kao i sa reperkom Blek Čajnom.

Blek Čajna mu je rodila ćerkicu i dali su joj ime Drim Rene Kardašijan (4). Novopečeni roditelji su počeli da snimaju svoj rijaliti šou "Rob & Chyna", koji su vrlo brzo prekinuli da snimaju.

Nakon raskida veze Rob je optužio Blek Čajnu da ga je varala s više muškaraca. Robert je 2020. godine zatražio puno starateljstvo nad ćerkicom Drim zbog optužbi da Čajna konzumira alkohol i drogu pred detetom.

Fotografije jedinog muškarca u porodici Kardašijan pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kardašijani

    10. maj 2021 | 19:41

    Kod ovih lepotica nema ni jedan normalan muškarac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA