≫ 

Tori Speling na Instagramu izgleda savršeno, ali paparaco fotografije sa bazena su je odale

Glumica je od samog početka karijere na meti kritika zbog plastičnih operacija od kojih ona priznaje samo korekciju nosa i povećanje grudi...

  • 5
Tori Spelling, Tori Speling Tori Speling; Foto: Profimedia/INSTAR Images

Američka glumica Tori Speling (47), koja se proslavila ulogom Done Martin u kultnoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills, 90210", poslednjih godina je karijeru ostavila po strani i posvetila se porodici.

Sa suprugom Dinom Mekdermotom (54) ima petoro dece, sinove Lijama (14), Fina (8) i Boa (4) i ćerke Stelu (12) i Hati (9), a svi su vikend proveli u luksuznom rezortu u kalifornijskoj regiji Oranž Kaunti, gde su ih paparaci uslikali pored bazena.

Tori je nosila crveni kupaći kostim s dubokim dekolteom preko kog je zavezala crnu maramu kao suknju s visokom prorezom, a teško je ne primetiti da na paparaco fotkama izgleda znatno drugačije nego na Instagramu.

Tako je nedavno na društvenoj mreži podelila svoju fotografiju na kojoj je pratioce posebno zadivio njen uzak struk, ali sada je jasno da se ipak malo poigrala u Fotošopu, što su joj mnogi već i ranije zamerali.

Glumica je i od samog početka karijere na meti kritika zbog plastičnih operacija od kojih ona priznaje samo korekciju nosa i povećanje grudi.

Što se tiče njene glumačke karijere, Tori nije uspela da ostvari nijednu značajniju ulogu od one kojom se proslavila, iako je dok je još glumila u "Beverly Hillsu, 90210", uporedo snimila i nekoliko filmova, među kojima su "Co-Ed Call Girl", "A Friend to Die For" i "Udata za opasnost". Nakon završetka serije, glumila je u nekoliko nezavisnih filmova, a dobila je i ulogu u horor-filmu "Vrisak 2". Takođe je glumila u crnoj komediji "Mrak film 2" i znanstveno-fantastičnoj tinejdžerskoj seriji "Smallville".

Pojavila se i u dva rijalitija. U šou "So NoTORIous" nastupila je 2006. godine, a 2007. je sa suprugom snimila reality "Tori & Dean: Inn Love", ali u braku im nisu uvek cvetale ruže.

Par je 2013. godine proživljavao veliku bračnu krizu zbog njegove nevere, a glumica je tada navodno imala i slom živaca. Prema njegovim rečima, Tori se u to vreme stalno žalila na njega, zbog čega je utehu tražio u zagrljaju drugih žena, no kasnije je priznao kako je zažalio zbog svojih postupaka.

Par je spasio brak, ali onda su došli drugi problemi, oni finansijske prirode. Naime, bračni par Mekdermot našao se pred bankrotom, a dužni su bili na doslovno sve strane. Dugove su navodno podmirili u aprilu prošle godine.

Zanimljivo je i da su se Tori i Din upoznali dok je ona još bila u braku s glumcem i scenaristom Čarlijem Šaninom. Njihova afera započela je prve večeri kada su se upoznali, a Tori se ubrzo razvela pa se mesec dana nakon što je razvod finalizovan 2006. godine, udala za svog nekadašnjeg ljubavnika.

Video: Koliko je zgodna! Anđela Jovanović objavila snimak s Dudašom i raspametila kadrovima u bikiniju

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA