Adelin otac preminuo u 58. godini: Kajao se što ju je napustio i krivio alkoholizam za svoje greške

Adelin otac Mark je preminuo nakon bitke s rakom, koji mu je dijagnostifikovan 2013. godine

  • 0
Adele , Adel

Adel; Foto: Tanjug/AP

Britanski mediji prenose vest o smrti Marka Evansa, otuđenog oca jedne od najuspešnijih i najbogatijih pevačica današnjice, popularne Adel.

Naime, Mark je preminuo nakon bitke s rakom, a imao je 57 godina, prenosi "The Sun".

Adel i Mark godinama nisu razgovarali, a izvor blizak porodici rekao je za novine da ih je njegova smrt jako uznemirila, ali da je njegov odnos s ćerkom do samog kraja ostao loš uprkos nastojanjima da ga popravi.

Mark je napustio Adel još dok je bila trogodišnje dete, a priča o njihovu odnosu prvi put se našla u središtu pažnje 2011. godine kada je on u jednom od intervjua izjavio kako se njegova ćerka bori da pronađe ljubav zbog emocionalnih problema koje joj je on prouzrokovao nakon što je napustio nju i nježnu majku Peni.

Pre dve godine ponovo je punio medijske naslove kada je objavljeno da zarađuje samo 50 do 100 funti dnevno kao dostavljač i živi u skromnoj kući u Južnom Velsu, dok njegova ćerka zarađuje milione.

S Adel je bio blizak dok je bila devojčica, pa je ona provodila školske praznike s njegovom porodicom, no sve kontakte prekinuli su 1999. godine kada je on doživeo emocionalni slom nakon smrti svoga oca, odnosno njenog dede Džona. Nakon toga počela je njegova duga borba s zavisnošću o alkoholu.

2013. godine otkrio je da boluje od raka creva i tada je izjavio kako samo želi svoju ćerku nazad i priznao je da je bio loš otac.

- Svakog dana sam popio dve litre votke i sedam ili osam boca piva. Pio sam tako tri godine i samo Bog zna kako sam preživeo. Veoma sam se sramio onoga što sam postao - izjavio je tada Mark.

Njegovi prijatelji tvrdili su da mu je srce slomljeno zbog odnosa s Adel i da je samo želeo da bude normalan deda njenoj deci.

- On zapravo nema život, samo postoji. Pre je bio vodoinstalater, ali pre nekoliko meseci prebacio se na dostavu paketa - izjavili su svojevremeno.

Vest o Markovoj smrti stigla je samo nekoliko dana nakon što je Adel proslavila 33. rođendan i tim povodom na Instagramu objavila je najnovije fotografije iz svoje privatne zbirke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA