Muzej cipela, pet kupatila, pet spavaćih soba: Karmen prodaje nestvarnu vilu za 2,9 miliona dolara

"Ha, ha šta cipele rade na zidu?", "Prelepa vila", "Savršeno mesto", glasili su komentari fanova nakon što su videli vilu Karmen Elektre koju je stavila na prodaju

  • 3
Karmen Elektra Karmen Elektra; Foto: Profimedia/Splash

Američka glumica Karmen Elektra (49) prodaje svoju vilu u Holivud Hilsu u Los Anđelesu za 2,9 miliona dolara.

Naime, poznata glumica je stavila na prodaju svoju vilu od 357 m2, a unutra se nalazi 5 spavaćih soba i 5 kupatila.

U kući ima klupu za ljuljanje u indonežanskom stilu, vinski podrum sa staklenim zidovima pretvoren u "muzej cipela" i dve otvorene terase.

"Ha, ha šta cipele rade na zidu?", "Prelepa vila", "Savršeno mesto", glasili su komentari fanova. 

Podsetimo, Karmen se 2003. godine udala za američkog gitaristu Dejvida Navaroa (52), a taj brak je iskoristila i za popularni MTV-jev rijaliti šou "Til Death Do Us Part: Carmen & Dave".

Rastali su se 2007.godine, a njihov agent je izjavio medijima da su se razišli u "dobrim i prijateljskim odnosima".

Pre toga je imala pet meseci dug brak s američkim profesionalnim košarkašem Denisom Rodmanom (58) nakon kog Elektra je nizala više manjih, ali zapaženih uloga u filmovima poput "Mrak filma" i "Preboli me".

Bivši supružnici, Elektra i Denis, koji su i danas u dobrim odnosima, slažu se kako je to bilo dobro i turbulentno razdoblje, a kako je bivši košarkaš doživeo "Playboy" lepoticu najbolje je opisao u izjavi za novine "The Sun".

- Karmen je seksi žena i osoba koja zna da se zabavlja. Spavao sam s više od dve hiljade žena. Nakon nekog vremena sve postanu iste. Ali ne i Karmen. Ona se nalazi u top deset. Ima odlično telo i jako je strastvena u krevetu. Dok smo bili zajedno nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog - rekao je on.

- Ja sam osoba kojoj treba seks, a Karmen je bila idealna partnerka. Izgleda fantastično. Ljudi su videli njene fotografije, ali u krevetu to izgleda još bolje. Karmen jako voli seks i želi to kada god oseti potrebu, bez obzira na to koje je doba dana. Radili smo to stalno - rekao je Rodman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA